Eurooppa-liiga to 17.03. klo 22:00

West Ham - Sevilla

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

West Hamilla on pari huippuhyökkääjää telakalla! Löytääkö isäntä aukkoja Sevillan rautaisesta alakerrasta?

West Hamilla on uusia, entistä järkyttävimpiä sairashuolia, Sevilla voitti avauskamppailun 1–0, eikä se päästänyt vieraitaan juuri maalipaikoilla juhlimaan. Isäntä voi hyvinkin voittaa tulevan kamppailun, mutta helppoa siitä ei tule. Ykköstykin mahdollinen poissaolo verottaa isosti tehopotentiaalia ja Sevillan alakerran taso sekä kokemus näissä karkeloissa kielletään. Kaikki sataa vieraiden laariin, jos ottelu etenee pitkään maalittomana ja West Ham ei meinaa onnistua.

Vladimir Coufalille ja Jarrod Bowenille isäntien sairastuvalla saattavat tehdä seuraa tulevassa ottelussa myös Aaron Cresswell sekä ykköstykki Michail Antonio. Etenkin jälkimmäisen menetys on todella suuri takaisku isännille. Tällä kaudella kahdeksan osumaa Englannin pääsarjassa viimeistellyt jamaikalainen on ollut yksi tärkeimmistä, ellei jopa tärkein yksittäinen palanen West Hamin huippusuorituksissa tällä ja edellisellä kaudella.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

West Ham United

@WestHam
See you tomorrow, Hammers! ⚒

#WHUSEV | #UEL

Sevilla on loistava joukkue johtoasemassa ja sen alakerta on timanttinen. Poissaoloja on toki vieraillakin, kun esimerkiksi Erik Lamela, Lucas Ocampos sekä Papu Gomez jatkavat sairastuvalla. Alakerrassa joukkue koki edelliskamppailussaan pienen takaiskun, kun Marcos Acuna joutui jättämään vierailun Rayo Vallecanon vieraana ennen aikojaan kesken. Toisaalta Nemanja Gudelj ja Jules Kounde pelasivat erinomaisesti avausosassa lontoolaisia vastaan alakerran keskustassa ja olivat osataan voiton ja nollapelin takuumiehiä.

Isäntien maalinteosta ei helppoa tule tiukoissa paikoissa kokenutta espanjalaisvierailijaa vastaan. Ei etenkään Antonion puuttuessa hämmentämästä sentterin paikalla – myös Bowenin puuttuminen on ikävä kyllä näkynyt pahoin. Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy alle 2,5 maalia. Tästä tuskin on mitään ilotulitusta tulossa – avausosa antoi suuntaa ja toisen ottelun luonne voi olla hyvinkin samankaltainen. On muistettava, että myös vierailla on tukku tärkeitä hyökkääjiä ja potentiaalisia ratkaisijoita sivussa.