Konferenssiliiga to 27.10. klo 22:00

West Ham - Silkeborg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lepuutuksissa ei säästellä! Voiko HJK:lle taipunut vierailija yllättää Old Traffordille jo tähyävän West Hamin?

West Ham on etenemässä vastustamattomasti lohkovoittoon Konferenssiliigassa, jonka suurimpiin voittajasuosikeihin se lukeutuu. Hammersin seuraava vastustaja Silkeborg on suomalaisille tuttu pelattuaan HJK:ta vastaan Eurooppa-liigan karsintojen ratkaisevalla kierroksella. Selvää on, että tämä vierailija tuskin lähtee pelkästään peruuttelu mielessään London Stadiumille – esimerkiksi kotiottelussaan lontoolaisia vastaan tanskalaismiehistö esiintyi todella ennakkoluulottomasti.

Kotijoukkue West Ham etenee kohti alkulohkovoittoa Konferenssiliigassa. David Moyes lepuuttanee Silkeborgia vastaan niin paljon kuin suinkin on mahdollista, sillä jo sunnuntaina edessä paitsi vaativa myös tärkeä vierailu Old Traffordille Valioliigassa. Kent Nielsenin pelityyli on tullut tutuksi jo HJK-karsinnoista alkaen, eikä siihen peruuttelu kuulu. Joukkue tekee kentällä ajoittain jopa uhkarohkeita asioita – myös altavastaajana.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Tanskan pääsarjassa neljäntenä majailevalle joukkueelle rohkea tyyli on kantanut hedelmää kansallisen sarjan lisäksi kansainvälisissä matseissa. Ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana europeleissä oleva joukkue on matkalla pudotuspeleihin Euroopan kolmostasolla. Toki viimeisen kierroksen ottelu Anderlechtia vastaan saattaa olla erittäin ratkaisevassa roolissa.

West Ham United

@WestHam
“It was a dream come true.”

Read about 16-year-old Ollie Scarles' first team call up 👇

London Stadiumilla vastassa on ylivoimainen lohkoykkönen. Kuten sanottu, isäntä tuskin pelaa läheskään iskukykyisimmällä kokoonpanollaan ja siinä on vierailla iskun paikka jopa pisteille. Lucas Paquetá, Maxwel Cornet ja Craig Dawson ovat yhä sivussa, mutta Nayef Aguerd on toipumassa pelikuntoon. Marokkolainen saapui kesällä West Hamiin Rennesistä, mutta puolustajan virallinen debyytti Moyesin palapelissä on harjoituskaudella tulleen ikävän loukkaantumisen vuoksi tekemättä. Joko torstaina olisi aika?

Pelivalinnaksi eniten kiinnostaa joka tapauksessa, että molemmat joukkueista onnistuvat maalinteossa. Isäntä hallinnee pallollista pelaamista joka tapauksessa ja luonee voittoon riittävät tontit, kuten uskollisesti tähänkin saakka Konferenssiliigan alkulohko-otteluissaan. Toisaalta vierailija on erittäin vaarallinen tilanteenvaihdoissa ja sillä on myös riittävästi taitoa, mistä tarjoili osviittaa ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen. Silkeborgin kotikamppailu päättyi lukemin 2–3 West Hamille.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Both Teams to Score – KYLLÄ -kohteelle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Both Teams to Score – KYLLÄ” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 46,25€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.