PDC la 17.12. klo 14:00

Whitlock S. - Perez C.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dartsin mestaruuskisoissa tarjolla ilmainen joululahja! Aivan uskomatonta kerrointa!

Nyt viimeistään joku voisi kertoa mitä täällä tapahtuu. Uhmapelaajat nappasi jo Dartsin World Championship -turnauksen avauspäivältä Grant Sampsonin massiivisen tasoituskertoimen, kun herra teki debyyttinsä Keane Barrya vastaan. Sampson voitti koko ottelun, ja täten hänen 10,00:n voittokerroinkin olisi napsunut.

Jälleen ollaan isojen kertoimien äärellä, kun kertoimenlaskijat ovat aivan pihalla tikanheiton mestaruuskisoista. Lauantaina lauteille nimittäin astelee suurellekkin yleisölle tuttu australialainen Simon Whitlock sekä hänen haastajansa Christian Perez. Filippiineiltä kotoisin oleva Perez palasi tänä vuonna kahdeksan vuoden tauon jälkeen PDC:n turnauksiin, kun herra pelasi Grand Slam -turnauksessa hieman yli kuukausi sitten.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Perez osoitti kyseisessä turnauksessa osaavansa edelleen heittää, ja nappasikin Whitlockilta kolme-, Suljovicilta kaksi-, ja Noppertilta neljä legivoittoa lyhyessä paras yhdeksästä legistä -formaatilla pelatuissa otteluissa. Perez osaa heittää, ja on kykeneväinen pitämään omat heittovuoronsa, joten on melko erikoista, että herran 2,5 pelin tasoitukselle saa peräti 1,94 -kerrointa.

Perezin tarvitsee siis voittaa vain yksi peli, kun voittoon vaaditaan kolme pelivoittoa. Mikäli Perez pystyy pitämään oman “pelinsä” eli sen, missä herra aloittaa heittämisen, on betsi jo osunut. Paljoa ei lauantaina vaadita tähän massiiviseen kertoimeen, joten panostuskin on sen mukainen.

PDC Darts

@OfficialPDC
Results recap 🔢

Grant Sampson and Nathan Rafferty through to the Second Round...

Reigning champion Peter Wright breezes into the Third Round ahead of Mickey Mansell.

#WCDarts | R1
📺 bit.ly/WC23Live