FA Cup ti 17.01. klo 21:45

Wigan - Luton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ai otteluruuhka – no ei muuta kuin uusintamatsia kehiin! Maaleja tilauksessa!

Championshipin seurat Wigan ja Luton joutuvat ottelemaan uusintamatsin FA Cupin neljännen kierroksen paikasta. Kattojärjestöltä löytyy varmasti joku todella järkevä syy, miksei cup-pelejä pelata ratkaisuun asti, kun otteluita on muutenkin kauden aikana aivan jumalaton määrä. Lutonille uusintaan joutuminen oli varmasti pettymys, sillä joukkue oli ns. velvoitettu voittamaan kotonaan sarjajumbo.

Wigan on viimeksi voittanut jalkapallo-ottelun reilu kaksi kuukautta sitten. Sen jälkeen on tullut lunta tupaan urakalla, mutta FA Cup-tasapelin jatkoksi saatiin myös sarjassa vieraspiste Cardiffilta. Pallonhallinta on näissä matseissa ollut vastustajalla. Wiganin alakerta on viimeksi pitänyt nollat lokakuussa, kun se jätti kotonaan Blackburnin maaleitta. Joukkueen puolustus onkin Championshipin köykäisin. Poissaoloja isännillä on pari kappaletta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Viime viikonloppuna Luton hävisi Championshipissä West Bromwichille ansaitusti kotonaan. Vuodenvaihde meni hatuntekijöiltä hienosti, mutta sen jälkeen on siis ollut hankalampaa. Tuore päävalmentaja Rob Edwards on saanut haastetta hommaansa loukkaantumisten vuoksi – niitä on tällä hetkellä kourallinen. Lisäksi tähän otteluun Edwards tekee avaukseen muutaman vaihdoksen.

Wigan löysän puolustuksensa vastapainoksi kykeneväinen myös tekemään maaleja. Myös Lutonin matseissa on verkko heilunut aika mukavaan tahtiin. Tähän otteluun otetaankin veto sille, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. Analyysin perusteella se on kertoimiin peilattuna kelpo veto.