ma 19.12. klo 22:00

Wigan - Sheffield United

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sheffield Unitedin juna kulkee kohti Valioliigaa! Saako rugbykaupungin joukkue maanantaina sakinhivutusta?

Seurajoukkuefutis valtaa jälleen maanantaista eteenpäin televisiovastaanottimet. Maanantaina puristellaan Wigan – Sheffield United-matsia Mestaruussarjasta. Wigan rämpii putoamisvyöhykkeellä ja nyt vastaan tulee pelillisesti sarjan paras joukkue, joten helppoa iltapuhdetta ei ole hiljattain Laticsin peräsimeen tulleen Kolo Tourén suojateille tulossa.

Championshipin peräpää on sen verran tasainen, että Wigan voisi yhdelläkin voitolla kiivetä alempaan keskikastiin. Maaliodottaman valossa Latics ei ole ollut aivan kehno, mutta toki Sheffield Unitedin suosikkiasema DW Stadiumillakin on selkeä. Wiganhan on ollut sarjan huonoin kotijoukkue syyskaudella pisteiden valossa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Sheffield United

@SheffieldUnited
No.9 on 🔥 this season, Oli McBurnie sits top of the champ on the below stats.

Most shots per 90.
Most shots on target per 90.
Most goals per 90.
(Joint) Most goals scored.
Highest xG.
Highest xGOT.
Highest xA & xG per 90.

@FotMob || @oli_mcburnie


Wiganilta puuttuu maanantaina Jason Kerr ja Tom Pearce & Ryan Nyambe -kaksikko voi olla myös lasaretissa. Blades-rosterista jatkaa varmasti sivussa John Fleck, Ismaila Coulibaly, Rhian Brewster, Rhys Norrington-Davies sekä vuodesta 2020 asti sivussa polvivamman takia ollut Jack O’Connell. Tommy Doyle, Daniel Jebbison ja Jack Robinson ovat sentään kuntoutuneet MM-tauolla.

Otetaan lapulle suoraa vierasvoittoa. Wiganilla voi tietysti olla muhimassa uuden managerin bouncea, mutta Blades vaikuttaa silti valmiimmalta tähän otteluun. Tourén ensimmäisessä ottelussa Wigan tasasi pisteet Millwallin vieraana, mutta testi kovenee nyt turhan paljon.