PDC ti 20.12. klo 21:10

Williams J. - Bialecki S.

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hou Hou! Joulupukkiko se on Pinnaclen kertoimenlaskijana? Massiivinen altavastaaja kiinni Dartsin mestaruuskisoista!

Darts World Championship -turnaus tarjoilee tiistain ratoksi todella mielenkiintoisia otteluita, joissa muutamassa päästään jopa isojen altavastaajien kelkkaan. Heittämässä on mm. Raymond van Barneveld, Fallon Sherrock sekä Jimmy Hendriks (ei se kitarajäbä). Turnaus huipentuu 3. tammikuuta pelattavaan finaaliin, joten enään kauaa tätä iloa ei ole tarjolla!

Päivä aloitetaan Jim Williamsin ja Sebastian Bialeckin välisellä ottelulla, joka pelataan paras viidestä pelistä -formaatilla. Kun koko ottelun voittoon vaaditaan kolme pelivoittoa, vaaditaan yhteen pelivoittoon kolme legivoittoa. Williams on yllättäen massiivinen ennakkosuosikki kertoimien valossa. Puolalainen Bialecki ei ole loppuvuonna heittänyt PDC:n turnauksissa, vaan on pelannut Online Live Leagueta, missä herralle on napsunut niin voittoja, kuin myös häviöitä. Alkuvuonna Bialecki oli kuitenkin aktiivisesti mukana PDC:n huipputurnauksissa melko hyvin tuloksin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Williams ei ole saanut mitään aikaiseksi viime aikoina. Herra on hävinnyt yllättävän heikoille vastuksille eikä menestystä ole tullut edes Players Championship -turnauksissa. European Tour 10 oli Williamsin viimeinen onnistunut turnaus, sillä vaikka herra ei siinäkään turnauksessa päässyt pitkälle, onnistui hän päihittämään Peter Wrightin sekä antamaan todellisen haasteen Joe Cullenille.

Bialeckin kerroin on liian kova ohitettavaksi. Paperilla tasaväkiseen otteluun voidaan helposti tykittää Bialeckin massiivista kerrointa Pinnaclella, kun muualla samaisen kohteen kerroin ajelehtii noin 2,50 tuntumassa.

PDC Darts

@OfficialPDC
DRAW BRACKET 🔢

Here's how the draw bracket is taking shape so far at the 2022/23 @CazooUK World Darts Championship...

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live