pe 06.07. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon ATP: Adrian Mannarino-Daniil Medvedev | Kokemus kohtaa taidon

Wimbledon ATP on edennyt kolmannelle kierrokselle ja tällä kertaa suurennuslasin alle otetaan kokeneen ranskalaisen Adrian Mannarinon sekä nuoren ja erittäin lahjakkaan venäläisen Daniil Medvedevin kohtaaminen.
Parivaljakon tie 1/16 finaaliin on ollut täysin päinvastainen. Siinä missä Mannarino on kohdannut kahdella ensimmäisellä kierroksella Wimbledon ensikertalaisen Christian Garinin sekä täysin kovan kentän pelaajaksi luokiteltavan Ryan Harrisonin, on Medvedev joutunut jo ottamaan mittaa hiljattain Roger Federerinkin voittaneesta Borna Coricista sekä todella vaarallisesta nurmikenttäpelaajasta, Guillermo Garcia-Lopezista.
Medvedev ei ole todella tasoikkaista vastauksista huolimatta hävinnyt vielä erääkään turnauksessa ja on hävinnyt vain yhden syöttövuoron kuudessa pelaamassaan erässä. Erinomaisena syöttäjänä muutenkin tunnettu venäläinen on saanut pelinsä aivan uudelle tasolle kauden tärkeimpään turnaukseen.
Mannarinon suoritukset heikkoja avauskierrosten vastuksia vastaan olivat rutiinisuoritteita ranskalaiselle, yksi hävitty erä kahdessa ottelussa ja seitsemän hävittyä syöttövuoroa seitsemässä erässä ovat miehen normi tasoa.
Medvedev lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina, mutta tämän hetken tasoero on venäläisen puolella paljon enemmän mitä kertoimista voisi päätellä. Venäläisen vire huomioiden, on miehelle laitettava suoran voiton lisäksi myös tasoitusta lapulle.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ