ma 02.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon ATP: Gael Monfils-Richard Gasquet | Kämmenlyönnit avain voittoon?

Wimbledon ATPn avauskierroksen toisessa kohteessa otetaan kiinni kaksi loistavaa kohdetta kun ranskalainen Richard Gasquet kohtaa maanmiehensä Gael Monfilsin.
Gasquet on esiintynyt koko nurmikenttäkauden edukseen ja voitti vain kaksi viikkoa sitten Hollannissa pelatun ATP turnauksen erittäin vakuuttavalla esityksellä. Gasquetin vahvuus on erinomainen kämmenlyönti jolla mies voittaa todella paljon palloja. Gasquetin syöttö on ruutuun osuessaan erittäin tarkka, mutta ei ole vielä nurmikenttäkaudella loistanut. Miehen ykkössyöttö prosentti on jäänyt useissa erissä reilusti alle viidenkymmenen, mutta voimakkaalla kierteellä syötetyt kakkossyötöt, ja erinomaiset pallorallit ovat kantaneet Gasquetia ottelusta toiseen. Mikäli ranskalaisen syöttökin alkaa toimia, on moni Monfilsiakin kovempi pelaaja todella suurissa ongelmissa Ranskan hurjapäätä vastaan.
Monfils pelasi ennen Wimbledonia lämmittelyksi turnauksen Antalyassa. Turnaus päättyi miehen osalta jo kolmanteen otteluun maanmiestään Adrian Mannarinoa vastaan, kun Monfils epäonnekkaasti kaatui ottelun katkaisevassa erässä ja loukkaantui lievästi. Monfilsin peli ei muutenkaan vaikuttanut kovin varmalta, ja loukkaantumisen vakavuudesta on vaikea sanoa mitään ennen kuin miehen otteita näkee pelin aikana.
Gasquetin vire ja Monfilsin tuore, joskin lievä jalkavamma puoltavat erittäin vahvasti vuotta vanhemman ranskalaisen betsaamista tähän, ja tasoituslinjan ollessa mukavan alhaalla, on siitä pakko ottaa kohdetta lapulle.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ