Grand Slam ti 03.07. klo 13:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon ATP: Juan Martin Del Potro-Peter Gojowczyk| Syöttö puhuu

Wimbledon ATPn ensimmäinen kierros jatkuu tiistaina 35 ottelun muodossa ja loistavia pelikohteita on tarjolla jälleen. Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista on argentiinalaisen Juan Martin Del Potron ja saksalaisen Peter Gojowczykin kohtaaminen.
Del Potro on pelannut tällä kaudella nurmikentällä vain harjoitusotteluita. Massakenttäkausi meni argentiinalaiselta penkin alle loukkaantumisten haitatessa täysipainoista pelaamista. Loukkaantumiset eivät ole täysin takanapäin eikä luovutus ensimmäiselläkään kierroksella yllättäisi.
Saksalainen Peter Gojowczyk on tehnyt tällä kaudella läpimurtonsa ja muun muassa Geneve ATPn finaalipaikka kertoo loistavasta kehityksestä miehen otteissa. Gojowczykin ase on valtava syöttö joka puree nurmikentällä pelaajaan kuin pelaajaan.
Gojowczyk saa suotuisilla tasoituslinjoilla erittäin hyvää kerrointa ja puolikuntoista Del Potroa vastaan näiden vetojen osumisen ei pitäisi tuottaa ongelmia.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ