ma 09.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon ATP: Juan Martin Del Potro- Simon Gilles| Jatkuuko argentiinalaisen hurja vire?

Wimbledonin tennisturnauksessa pelataan huomenna jo neljännesvälieriä ja yksi kierroksen etukäteen selvimmistä otteluista on argentiinalaisen Juan Martin Del Potro ja ranskalaisen Simon Gillesin kohtaaminen.
Agrentiinan lempeäksi jättiläiseksi tituleerattu Del Potro on elämänsä vireessä Wimbledonissa. Mies on voittanut kaikki kolme otteluaan tähän mennessä suoraan kolmessa erässä eikä argentiinalaisen pelissä mikään osa-alue ole tökkinyt. Syötöt napsuvat ruutuun kovaa ja tarkasti, ja palautuspeli on erinomaisella tasolla.
Gilles on neljännesvälierissä enemmän helpon turnauskaavion, kuin hyvän pelivireen ansiosta ja tietää sen varmasti itsekin. Vastukset ovat ranskalaisella olleet kaikki melko helppoja, eikä mies ole joutunut missään ottelussa taistelemaan täysiä jatkopaikastaan. Palautuspeli Gillesillä toki on toiminut hyvin, mutta syöttöpelissä miehellä on roimasti parannettavaa eikä tämän hetkisellä syöttökunnolla Del Potroa vastaan ole mitään mahdollisuuksia edes yhteen erävoittoon.
Kaksikon välinen tasoero on aivan valtava, ja Del Potron tasoituslinjat antavat maittavaa kerrointa. Myös underiin löytyi todella pelattava linja.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ