pe 13.07. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon ATP: Kevin Anderson-John Isner | Kivenkovien syöttäjien taisto

Perjantain toisessa välieräottelussa on vastakkain todella mielenkiintoinen parivaljakko kun Etelä-afrikkalainen Kevin Anderson kohtaa yhdysvaltalaisen John Isnerin.

Anderson vastasi kisojen suurimmasta yllätyksestä kukistamalla todella pitkäksi venyneessä puolivälieräottelussa lajilegenda Roger Federerin. Anderson oli jo kaksi erää tappiolla mutta nousi kuin ihmeen kaupalla 3-2 voittoon sveitsiläisestä. Andersonin suurin ase on todella tarkka ja kova syöttö mutta myös palautuspeli on erinomaisella tasolla. Andersonin syöttö on tehnyt todella tuhoisaa jälkeä vastustajien kannalta koko turnauksen ajan.
Isner on ainoa tämän vuoden Wimbledonin välierissä pelaava tenniksen pelaaja joka ei osaa pelata tennistä. Isner osaa melkeinpä vain ja ainoastaan takoa 50 ässää per ottelu vastustajan kenttään ja jollain ihmeen kaupalla voittaa ottelun toisensa jälkeen. Välieräpaikka irtosi kuin lahjana kanadalaiselta Milos Raonicilta joka kärsi koko ottelun ajan jalkavammasta. Isnerin palloralliosaaminen on olematonta ja vain syötön varassa pelaaminen varmasti rasittaa miestä pitkässä turnauksessa.
Peli ja eräoverit kelpaavat vallan mainiosti kahden loistavan syöttäjän kohtaamiseen mutta pääpaino laitetaan Andersonin voitolle, koska hänellä on enemmän pelillisiä valmiuksia voittaa ottelu.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ