ke 11.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon ATP: Milos Raonic-John Isner | Maailman parhaat syöttäjät vastakkain

Wimbledon ATPn puolivälierissä pelataan tänään neljän ottelun puolivälieräkierros. Kierroksen ehdoton makupala vedonlyöjille on kanadalaisen Milos Raonicin ja yhdysvaltalaisen John Isnerin kohtaaminen.
Parivaljakolla on todella paljon yhteistä, merkittävin yhteneväisyys kookkailla pelaajilla on valtava syöttö, molemmat voidaan luokitella enempää miettimättä maailman top 5 parhaiden syöttäjien joukkoon.
Molemmat ovat esittäneet vakuuttavia otteita turnauksessa tähän mennessä, ainoastaan Isner on kerran joutunut taistelemaan jatkopaikastaan tosissaan jouduttuaan viidenteen erään belgialaista Ruben Bemelmansia vastaan.
Raonicin ensimmäinen ehjä kausi muutamaan vuoteen loukkaantumisten takia on tähän mennessä ollut erittäin mukavaa seurattavaa. Kanadalaisen syöttö on totutulla, ellei sitä korkeammallakin tasolla, mutta suurin kehitys on ehdottomasti tapahtunut palautuspelissä. Raonic murtaa nykyään todella hyvällä prosentilla vastuksiensa syöttövuoroja aiemmasta poiketen.
Odotettavissa on että syöttökoneet eivät toistensa syöttövuoroja murra ottelun aikana montaa kertaa, mutta mahdollisen murron tarjoaisi ehdottomasti palloralliosaamistaan parantanut Raonic. Myös tiebrakeissa Raonic on parempien palautusten ansiosta todella suuressa etulyöntiasemassa Isneriin nähden ja tämän vuoksi kanadalaisen lyöminen voittajaksi myös tasoituslinjoilla on erittäin järkevää.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ