pe 13.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon ATP: Novak Djokovic-Rafael Nadal | Vuoden laadukkain ottelu luvassa

Maailman arvostetuimman tennisturnauksen, Wimbledon ATPn välierät ovat käsillä tänään ja toisesta ottelusta on lupa odottaa vuoden laadukkainta ja viihdyttävintä, ehkä jopa historialliseksi muodostuvaa näytöstä kahden jo legendoiksi muodostuneen pelaajan välillä.
Otteluparissa on vastakkain serbialainen 31 vuotias Novak Djokovic sekä häntä vuoden vanhempi espanjalainen Rafael Nadal. Jokainen lajia edes hieman seurannut varmasti tietää molempien pitkän ja menestyksekkään uran.
Djokovic on selvittänyt tiensä helpon turnauskaavion kautta välieriin mallikkaasti. Ainoastaan puolivälierissä vastassa ollut Kei Nishikori sekä 1/16 finaalissa vastassa ollut Kyle Edmund ovat onnistuneet voittamaan serbiltä erän turnauksen aikana. Djokovicin syöttö on ollut hieman ailahtelevaa, mutta miehen loistava palautuspeli on siivittänyt hänet useimmissa otteluissa selviin erävoittoihin.
Nadalin tie välieriin on myös ollut verrattain helppo lukuunottamatta puolivälierää jossa vastassa ollut Juan Martin Del Potro tarjosi espanjalaiselle todella kovan vastuksen. Yli neljä tuntia kestänyt ottelu päättyi lopulta niukasti Nadalin hyväksi erin 3-2. Nadalin syöttö on ollut tasaisen varmaa, miehelle totuttuun tapaan tulos tehdään palautuspelillä ja fantastisilla palloralleilla.
Ottelu on vedonlyöjälle hieman kinkkinen veikata, mutta lepoetu puoltaisi Djokovicin voittoa kuten myös nurmella suuressa roolissa oleva syöttöpeli. Syötön merkityksen vihjaaja katsoo sen verran suureksi, että todella tasaiseksi kertoimien valossa kaavaillun ottelun voittajaksi veikataan serbialaista. Myös erämäärää on hyvä veikata hieman pienemmällä panostuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ