Grand Slam ke 04.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon ATP: Thomas Fabbiano-Stanislas Wawrinka | Sveitsiläisellä rahat talteen

Wimbledonin puhuttu ja arvostettu tennisturnaus on edennyt toiselle kierrokselle jonne Stan Wawrinka selvitti tiensä monien yllätykseksi voittamalla ATP listasijaa 6 hallussaan pitävän Grigor Dimitrovin erin 3-1.
Thomas Fabbiano kaatoi enemmän kuin odotetusti jalkavammoista kärsineen Yuki Bhambrin myöskin erin 3-1.
Loukkaantumisten jälkeen peli peliltä otteitaan parantanut Wawrinka lähtee otteluun ennakkosuosikkina, eikä suotta. Sveitsiläisen syöttö on kunnossa, eikä palautuspelissä ole mitään moitittavaa. Miehen ainoa heikkous tällä hetkellä on varovainen liikkuminen viime kautisen jalkavamman ja polvileikkauksen takia.
Fabbianon tie karsintojen kautta Wimbledonin pääturnaukseen oli vaivaton. Kolmessa ottelussa vain yksi hävitty erä oli italialaiselle kelpo suoritus. Loukkaantumisia ei myöskään ole lähihistorian ainaka italialaisella ollut, eli on oletettavaa että mies pelaa tasaisen varman ottelun tasollaan, jollaisia häneltä on totuttu nönäkemään.

Wawrinka on tämän hetkisessä pelikunnossaan aivan ylivoimainen vastustajaansa nähden, joten erä- ja pelitasotuksella on sveitsiläistä laitettava lapulle.