Kei Nishikori - Roger Federer

ke 10.07. Klo 17:00

Nurmikenttien erikoismies jatkaa voittojen tiellä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Wimbledonin ATP-turnauksessa lähestytään loppusuoraa, ja torstaina käsillä ovat puolivälierät. Seuraavaksi käsittelemme japanilaisen Kei Nishikorin (ATP 7.) sekä sveitsiläisen Roger Federerin (ATP 3.) kohtaamista.

Nishikori on todella lahjakas pelaaja, joka on ehkä osittain jäänyt koko uransa ajan aivan terävimmän kärjen varjoon. Mieheltä nähdään harvoin täydellisiä onnistumisia, mutta hän on siitäkin huolimatta lähes joka turnauksen kestomenestyjiä. Nurmikenttä ei ole Nishikorille kovinkaan suotuisa alusta, ja tällä kertaa vastassa oleva Federer varmasti tarjoaa japanilaiselle muistutuksen miehen oikeasta paikasta.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Nishikori on parhaimmillaan pitkissä palloralleissa erinomaisen liikkumisensa sekä peliälynsä takia. Japanilainen vaihtaa mielellään jatkuvasti pallon lyöntisuuntaa ja pakottaa vastustajansa liikkeeseen. Syöttäjänä Nishikori ei ole kovinkaan kummoinen, mikä osaltaan selittää miehen ajoittain huonoja esityksiä nurmella.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Federer on jälleen näyttänyt, että iästään huolimatta hän on täysin valmis voittamaan Wimbledonin urallaan vielä kerran. Sveitsiläisen lajilegendan syöttö+volley puree edelleen tappavan tehokkaasti vastustajasta riippumatta, ja palautuspelissä miehen peliäly on vertaansa vailla. Helppojen virheiden määrä miehen pelissä toki on iän myötä lisääntynyt, mutta nurmikentällä hän pystyy edelleen dominoimaan vastustajiaan täysin, kuten hän näytti neljännesvälierissä häviten Matteo Berrettinille ainoastaan viisi peliä koko ottelussa.

Federer pelaa parhaalla alustallaan, eikä Nishikori tule pääsemään ottelussa hetkeksikään mukavuusalueelleen. Otetaan lapulle Federerin voittoa erätasoituksella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!