Novak Djokovic - Roberto Bautista-Agut

pe 12.07. Klo 15:00

Maailman ykkösnimi jatkaa vakuuttavia otteitaan

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Wimbledonin ATP-turnauksen välierät pelataan perjantaina. Ensimmäinen ottelu käydään serbialaisen Novak Djokovicin (ATP 1.) sekä espanjalaisen Roberto Bautista-Agutin (ATP 22.) välillä.

Djokovic on pelannut kaksijakoisen alkukauden jälkeen varsin tasokasta tennistä varsinkin suuremmissa turnauksissa, ja Wimbledonin hallitseva mestari onkin elämänsä kunnossa finaalin lähestyessä. Puolivälierissä Djokovic suorastaan tuhosi David Goffinin hieman nuhaisen alun jälkeen suoraan kolmessa erässä.

Voita futisreissu Lontooseen Mr.Vedon kanssa

Lennot  6.12. – 8.12. (Helsinki–Lontoo–Helsinki)
Hotelli kahdeksi yöksi
Liput Tottenham Spurs–Burnley -otteluun (7.12.)
Parin päivän darra reissun jälkeen

OSALLISTU NYT

Djokovic on, niinkuin listaykköseltä odottaa sopii, äärimmäisen monipuolinen ja taitava pelaaja. Paras serbin monista aseista on todella terävä ja tarkka kämmenlyönti, mutta myös hänen liikkumisensa ja pelinlukutaitonsa on aivan maailman kärkeä. Syöttäjänä Djokovic on erinomainen, joskin hänellä saattaa tulla muutamia tuplavirheiden sävyttämiä syöttövuoroja ottelussa.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Bautista-Agut pelaa myöskin kauden parasta tennistään. Espanjalainen on kohtuullisen tasokkaista vastuksistaan huolimatta hävinnyt turnauksessa toistaiseksi ainoastaan yhden erän.

Bautista-Agut on monessa suhteessa hyvin saman tyyppinen pelaaja kuin vastustajansa Djokovic. Espanjalainen on erinomainen liikkumaan, hän on tasaisen varma syöttäjä, ja palloralleissa hän pelaa mieluiten voimakasta kämmenkrossia. Miehen peli on tällä hetkellä aivan maailman huipputasoa, eikä hänen ATP-listauksensa todellakaan kerro läheskään koko totuutta hänen todellisesta tasostaan.

Djokovic on erittäin suuri ennakkosuosikki otteluun, mikä on varsin ymmärrettävää. Serbillä on ollut otteluiden alussa lieviä käynnistymisongelmia, joten paras kohde otteluun on ensimmäisen erän pelioveri. Myös Djokovicin pelitasoitus löytää tiensä lapulle maltillisemmalla panostuksella.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!