Rafael Nadal - Roger Federer

pe 12.07. Klo 17:00

Legendaarinen kaksikko vastakkain välierissä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Wimbledonin ATP-turnauksen jälkimmäinen välieräkamppailu on äärimmäisen mielenkiintoinen, kun vastakkain asettuvat espanjalainen Rafael Nadal (ATP 2.) sekä sveitsiläinen Roger Federer (ATP 3.)

Nadal tunnetaan eritoten massakenttien kuninkaana, mutta espanjalainen supertähti pärjää myös nurmella monipuolisuutensa, ja palautuspelinsä varmatoimisuuden takia. Syöttäjänä espanjalainen ei ole maailman terävintä kärkeä, mutta palloralleissa mies kompensoi sitä puutetta vallan mainiosti. Nadal on äärimmäisen hyvä liikkumaan, loistava verkkopelaaja ja ennenkaikkea ensiluokkainen syöttöjen palauttaja. Parhaimmillaan Nadal on päästessään lyömään kovaa kämmenkrossia.

Voita futisreissu Lontooseen Mr.Vedon kanssa

Lennot  6.12. – 8.12. (Helsinki–Lontoo–Helsinki)
Hotelli kahdeksi yöksi
Liput Tottenham Spurs–Burnley -otteluun (7.12.)
Parin päivän darra reissun jälkeen

OSALLISTU NYT

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Federer on jälleen näyttänyt, että hän on täysin valmis voittamaan Wimbledonin vielä 37-vuotiaanakin. Sveitsiläisen lajilegendan syöttö+volley puree edelleen tappavan tehokkaasti vastustajasta riippumatta, ja palautuspelissä miehen peliäly on vertaansa vailla. Helppojen virheiden määrä miehen pelissä toki on iän myötä lisääntynyt, mutta nurmikentällä hän pystyy edelleen dominoimaan vastustajiaan täysin, varsinkin omilla syöttövuoroillaan.

Kaksikon viime kohtaaminen päättyi Nadalin 3-0 voittoon Ranskan Avoimissa massakentällä. Nyt ottelun luonne on täysin eri, kun pelataan Federerin lempialustalla. Ottelu tulee olemaan todella tiukka, ja paras kohde otteluun onkin pelioveri. Myöskin Nadalin niukkaa voittoa haetaan kiinni tulosvedon kautta.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!