ma 09.07. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon WTA: Angelique Kerber – Belinda Bencic | Nähdäänkö turnauksessa jälleen uusi yllätys?

Wimbledonin neljännesvälierissä nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun kaksi todella hienon turnauksen pelannutta naista kohtaavat. WTA-turnauksessa on jäljellä enää kaksi WTA-rankingin kymmenen parhaan joukkoon kuuluvaa naista. Toinen heistä saa nyt vastaansa hienon vireen löytäneen pelaajan, joka osaa laittaa kovemmatkin luut hyvin tiukille. Jatkuuko turnauksessa sama meininki, että kympin sakkiin kuuluvat pelataan ulos?
Angelique Kerber on WTA-rankingin sijalla 10. Kerber on kaiken kaikkiaan erinomainen pelaaja, joskin hän tekee välillä voittamisen itselleen hyvinkin hankalaksi. Kerber on pelannut jo tälläkin kaudella paljon nurmella, eli alusta on tullut tutuksi, ja myös tuntumaa on saatu enemmän kuin tarpeeksi. Kerberin nurmikausi on alkanut loistavasti, eikä hän ole tappioitakaan joutunut kokemaan kahta enempää.
Wimbledonin osalta Kerber on pelannut hienosti. Ensimmäisellä kierroksella Kerber kaatoi venäläisen, Vera Zvoranevan suoraan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä oli kuitenkin Kerberille haastava, ja vastuksen taso taisi jopa hieman yllättää konkarin. Kerber hoiteli ensimmäisen erän loppujen lopuksi 7-5 lukemilla, ja toisessa erässä mentiinkin hienoon rutiini voittoon 6-3 lukemin. Toisella kierroksella tuli ongelmia. Pääsääntöisesti ITF-turnauksia pelaava Claire Liu laittoi Kerberin ahtaalle. Kerber hävisi ensimmäisen erän Liulle lukemilla 3-6. Tässä erässä Kerber oli täysin aseeton, ja Liu onnistui murtamaan konkarin syötön jopa kolme kertaa. Ensimmäisen erän jälkeen peto heräsi eloon, ja Kerber takoikin seuraavat kaksi erää rutiinilla 6-2 ja 6-4. Kerberin viimeisin ottelu meni, kuten oli odotuskin. Naomi Osaka oli Kerberiä vastaan täysin aseeton, ja Kerber nappasikin hienosti 2-0 voiton kilpakumppanistaan.
Kerber on todella lahjakas pelaaja, mutta peli on takunnut aika-ajoin. Tällä kertaa pelin takkuaminen voi todella tarkoittaa turnauksesta putoamista, sillä vastapuolelta löytyy kaikki potentiaali tämän yllätyksen järjestämiseen. Kerberin tulee saada sekä oma syöttö kuntoon, mutta myös peruspelaaminen, sillä se ei ole ollut samalla tasolla, mitä Kerberiltä on totuttu näkemään.
Belinda Bencic on löytänyt Grand Slamiin hyvän vireen. WTA-rankingin sijalle 56 rankattu pelaaja, on näyttänyt loistavia otteita turnauksen ensimmäisissä peleissä. Bencic nappasi loistavan voiton ensimmäisellä kierroksella Caroline Garciasta, kun hän takoi suorat 2-0 lukemat taululle. Bencic pelasi sekä omalla syötöllään, että myös Garcian syötöllä täysin kilpatoverinsa ulos, eikä jättänyt toivon hiventäkään Garcialle. Toisella kierroksella vastus koveni, kun Alison Riske aiheutti pientä päänsärkyä. Riske nappasi ensimmäisen erän nimiinsä suvereenisti lukemilla 6-1. Bencic kuitenkin sai itsensä kasattua, ja voittikin toisen erän katkaisupelissä huikealla pelaamisella. Kolmannessa erässä sävel muuttui, kun Bencic pääsi niskan päälle. Taisteltuaan toisen erän voiton, Bencic takoi 2-6 lukemilla itsensä jatkoon, eikä Riskellä ollut sanaa tähän sanottavana.
Viimeisimpänä Bencic laittoi Carla Suarez Navarron totaalisesti lauluun. Ensimmäinen erä meni suvereenisti 1-6 lukemin Bencicille, ja toisessa joutui hieman taistella, sillä erä venyi aina katkaisupeliin saakka. Bencic klaarasi katkaisupelin täysin nimiinsä lukemin 3-7, ja eteni seuraavalle kierrokselle. Vastaan asettuu tällä kertaa kovaakin kovempi Kerber, mutta Bencicin viimeaikaisella pelaamisella kaikki on mahdollista.
Kerber on ehdoton ennakkosuosikki tähän otteluun. Kerber on kuitenkin pelaaja, joka usein niin sanotusti kerjää verta nenästään. Bencicin mahdollisuudet lepäävät siinä, että Kerber todella hakeutuu hankaluuksiin, ja Bencic säilyttää tämän nykyisen tasonsa. Bencicin voittoa lähdetään pienesti hakemaan, mutta pelimääräävedot sekä settitasoitus ovat tämän ottelun helmiä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ