WTA ti 10.07. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon WTA: Daria Kasatkina-Angelique Kerber | Nuoren venäläisen vireelle jatkoa?

Wimbledonin naisten kaksinpelissä on tiistaina vuorossa äärimmäisen jännittävät puolivälierät ja yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista on WTA listasijaa 14 hallussaan pitävän Daria Kasatkinan ja samaisella listalla kymmenenneksi listatun Angelique Kerberin kohtaaminen.
Nuoresta iästään huolimatta, Daria Kasatkina on osoittanut että myös suurissa turnauksissa hermot kestävät kovat paikat. Tähän mennessä turnauksessa pelaamassaan neljässä ottelussa venäläinen on hävinnyt vain yhden erän, ja on vaikuttanut koko ajan erittäin luottavaiselta omaan peliinsä. Kasatkinan kakkossyöttöä voidaan pitää pienoisena ongelmana, sillä tuplavirheitä tulee joka erässä useita.
Saksalainen Angelique Kerber on myöskin selviytynyt puolivälieriin ongelmitta, vain yksi erätappio ja kovien nimien kuten Naomi Osakan voittaminen suoraan kahdessa erässä kertovat jo itsessään naisen tämän hetken tasosta.
Ottelusta on eittämättä tulossa todella tiukka, ottelut vahvasti aloittava Kerber vieneet ekan erän selvästi nimiinsä, mutta toisessa erässä sinnikkäänä ja periksiantamattomana tunnettu Kasatkina noussee rinnalle ja ohi, Kerberin hermot ovat monesti pettäneet naisen erän johtoasemassa ja niin uskomme myös tänään käyvän. Overlinjat ja venäläisen voitto maistuvat lipukkeelle erinomaisesti.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ