ke 04.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon WTA: Julia Goerges – Vera Lapko | Tasoero pelaajien välillä on hurja

Wimbledonin kaksinpeliturnaukset ovat edenneet jo toiselle kierrokselle. Panokset kovenevat kokoajan, ja otteluiden tasoerokin pienenee sitä myöten, mitä pidemmälle turnauksessa edetään. Toisella kierroksella on kuitenkin tasoerot melko suuria, ja suosikit kaivetaan helposti esille. Tässä ottelussa pelaajien tasoero on varsin suuri, ja näin myös ennakkoasetelmat ovat selkeät. Tuleeko turnauksessa vielä jymy-yllätyksiä?
Julia Goerges löytyy WTA-rankingin 13. sijalta. Tämä kertoo jo, ettei mistään heittopussista ole tosiaan kysymys. Goerges on takonut tällä kaudella melkoisella saldolla eteenpäin. Nurmellekin on jo ehditty hyvin hakea tuntumaa, ja kaikin puolin nurmikausikin on alkanut erinomaisesti. Goergesin saldo kuluneelta nurmikaudelta on kaksi tappiota ja kolme voittoa.
Goerges on kuluvalla nurmikaudella voittanut Maria Sakkarin, Ashleigh Bartyn ja Monica Puigin. Tappiot on puolestaan koettu huikeaa kautta pelaavaa Aryna Sabalenkaa vastaan sekä turnauksen mestarisuosikkia Petra Kvitovaa vastaan. Voitot on napattu puhtaalla saldolla kahdessa erässä. Viimeisimpänä kaatui turnauksen ensimmäisellä kierroksella Puig. Goerges pelasi kohtuullisen hyvän ottelun, vaikka enemmän odotimmekin. Syöttö puri vastustajaan hyvin, ja ykköset voitettiinkin 81% teholla, mutta kakkossyöttö takkuili, ja näin myös kakkosista hävittiin 62%. Georges takoi Puigia vastaan huikeat 16 ässää, mikä kertoo kyllä hänen syötön kovuudesta. Kakkonen pitäisi kuitenkin saada kuntoon, sillä se tulee muuten koitumaan kohtaloksi.
Goerges on saanut hyvän vireen päälle, vaikka kaksi tappiota plakkarissa onkin. Tappiot on koettu huippukunnossa olevia pelaajia vastaan, eikä Goergesilla juuri nokan koputtamista näitä kahta naista vastaan ollut. Tällä kertaa vastus on monen monta kertaa Goergesia jäljessä, joten melkoinen pommi vaaditaan, että Goerges ottelun häviäisi.
Vera Lapko on sijoittunut WTA-rankingissa sijalle 82. Lapko on pääosin takonut kauden ajan ITF-turnauksia, mutta myös muutama WTA-turnaus mahtuu joukkoon. Lapko on enemmän massaspesialisti, eikä niinkään nurmikenttien kuningatar. Nurmikentälle Lapko on tiensä löytänyt vasta tällä kaudella, eikä sisääntulo ole kuitenkaan huono ollut.
Lapkon saldo nurmikaudelta on neljä voittoa ja kolme tappiota. Tappiot on tulleet Georgesia selvästi huonompia pelaajia vastaan, ja voitetut puolestaan ovat pääosin ITF-turnauksista tuttuja kasvoja lukuun ottamatta ensimmäisellä kierroksella Lapkoa vastaan pudonnut Christina McHale. Lapko yllätti tässä ottelussa McHalen, mutta se oli jokseenkin odotettua. Huomioitavaa ottelussa on kuitenkin Lapkon syöttäminen, joka on melkoisen heikolla tasolla. Lapkon ykköset osuvat kenttään vajaan 60% todennäköisyydellä, ja kakkossyötöistä hän voittaa vähän yli puolet. Ykkönenkin jää selkeästi alle 70%, mikä nurmella pelattaessa on jo hieman hälyttävä tekijä.
Lapko syötti McHalea vastaan todella huonosti. Kahdeksan tuplavirhettä kaiken muun lisäksi kruunaa naisen tilaston täysin. McHale onnistui kuitenkin ottelun häviämään 2-1, kun ei McHalen kakkonen pahemmin onnistunut. Lapko onnistui murtamaan McHalen jopa viisi kertaa, ja tähän suurimpana syynä on tuo McHalen yleispelaamisen sekä kakkossyötön taso. Lapko kuitenkin kampesi itsensä tuosta parista jatkoon, mutta McHaleen verrattuna, nyt tulee seinä vastaan.
Ottelun ennakkoasetelmat puoltavat Goergesia täysin voimin. Goergesin syöttö ja pelaaminen on paljon paremmalla tasolla, kuin mitä McHalen saati Lapkon. Ihmettä joutuu Lapko toivomaan, että pääsisi vielä jatkoon Goergesia vastaan. Uskomme siihen, että massaspesialisti kaatuu toisella kierroksella suoraan kahdessa erässä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ