ti 03.07. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon WTA: Katie Boulter – Veronica Cepede | Boulter on huippukunnossa

Wimbledonin WTA-turnauksen ensimmäisellä kierroksella nähdään todella kiinnostava kamppailu, kun uranousua tekevä Katie Boulter saa vastaansa 26-vuotiaan Veronica Cepeden. Molemmat naisista pelaavat sekä WTA-turnauksia, että myös ITF-turnauksia. Boulter on kuitenkin selvästi nuorempi kilpakumppanistaan, ja ura on vasta nousussa. Pelaajat on rankattu WTA-rankingissa perättäisille sijoille, eli periaatteessa tasaisesta parista on kyse. Turnaus pelataan kuitenkin nurmikentällä, eli syötön merkitys kasvaa huomattavan paljon. Minne asti Boulterin rahkeet riittää, kun kyseessä on arvostetuin tennisturnaus koko vuonna?
Katie Boulter majailee WTA-rankingin sijalla 122. Hän on tehnyt nousua nurmikaudella, sillä Boulter on todella löytänyt pelinsä. Paljon potentiaalia omaavana pelaajana hän on ehdottomasti yksi kovimpia yllättäjiä tällä kaudella. Jos katselemme vaikka viimeisimpiä nurmella pelattuja otteluita, niin huomaamme, ettei siellä ihan nimettömiä pelaajia ole kaadettu.
Boulter on pelannut huikean alkukauden, ja on todella löytänyt vireen nurmelle oikeaan aikaan. Viimeisimpinä vastuksina ovat ollet Kirsten Flipkens, jolle Boulter hävisi niukasti 1-2, kun taas esimerkiksi Jennifer Brady, A. K. Schmiedlova sekä Ekaterina Alexandova kaatuivat suoraan kahdessa erässä. Flipkens oli ennen kaikkea mittarina Boulterin todellisesta tasosta, ja nouseva tähti laittoikin konkarin tiukille, kun toisessa erässä erävoiton nappasi. Boulterin syöttö ja yleispeli ovat hyvällä mallilla, ja hänestä voidaan hyvin odottaa top 20 pelaajaa lähivuosina. Kysymys kuuluu vain; Kestääkö Boulter paineet isossa turnauksessa?
Veronica Cepede löytyy WTA-rankingin sijalta 123. Cepede aloitti nurmikautensa erittäin huonosti. Plakkarissa ei ole yhtäkään voittoa, ja erävoittojakin löytyy vain yksi ainoa. Kolme ottelua on pelattu nurmella, ja kolme kertaa on Cepede myös häviäjänä poistunut. Cepede oli hakemassa tuntumaa nurmelle Birminghamin WTA-turnauksessa, mutta tippui heti ensimmäisessä karsintaottelussa. Tämä sama kaava toistui myös Eastbournen WTA-turnauksessa. Cepede ei ole päässyt pelaaman nurmella juuri yhtään, ja nyt pitäisi lähes kylmiltään löytää se nurmipelaaminen niinkin mitättömällä hetkellä, kuin Wimbledonin avauskierroksella.
Cepeden pelaaminen on ihan hyvällä mallilla, mutta tuntumaa hän tarvitsee alustalle enemmän. Syöttö on keskivertoa parempi, mutta sekin vaatii ykkösten onnistumisen. Viimeisimmissä otteluissa on ykkönenkin kenttään osunut, mutta tappiot on silti tulleet karvaasti kakkossyötön saattelemana. Cepeden yleispelaaminen on tällä hetkellä sillä tasolle, ettei voittoja suuri pysty kaapimaan. Onnistuuko 26-vuotias Paraguaylainen löytämään vireensä, vai jatkuuko matka kotiinpäin alkukauden tapaan?
Boulter on hurjassa vireessä, ja ehdoton ennakkosuosikki toisen kisapäivän kamppailuun. Cepede ei pysty nykyisellä pelillään haastamaan nuorta nousijaa, ja Boulterin saumat jatkopaikan suhteen ovat erittäin hyvät. Napataan pari erinomaista kohdetta lapulle Boulterin voiton kautta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ