WTA ma 02.07. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon WTA: Svetlana Kuznetsova – Barbora Strycova | Strycova on löytänyt loistavan vireen

Wimbledon on vihdoin täällä! Naisten turnauksen ensimmäisellä kierroksella nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun WTA-rankingin sijalla 57 majaileva Svetlana Kuznetsova saa vastaansa sijalla 23 olevan Barbora Strycovan. Naiset ovat aikaisemminkin kohdanneet, mutta eivät suinkaan nurmialustalla, jolla turnaus pelataan. Edelliset kohtaamiset ovat usean vuoden takaa, ja viimeisin ottelu on pelattu kovalla alustalla, mikä eroaa nurmesta varsin paljon. Nurmikentällä syötön merkitys korostuu, ja kovat syöttäjät pärjäävätkin nurmialustalla jo pelkällä syötöllään. Vastakkain asettuu tällä kertaa kovan vireen löytänyt Strycova, ja ailahteleva Kuznetsova.
Kuznetsova on ehtinyt hakea hieman otetta nurmikauteen. Alkukausi on kuitenkin mennyt melkoisen pahasti penkin alle. Kuznetsova on tällä nurmikaudella voittanut vain yhden ottelun, ja hävinnyt hän on kaksi. Voitto tuli Eastbournen WTA-turnauksessa massaspesialistina tunnettua Maria Sakkaria vastaan, mutta ei ollut helppo tämäkään ottelu. Kuznetsova taisteli voiton kuitenkin kolmessa erässä, mutta todellisen työn takana tämä voitto oli. Toinen tappioista tuli Anastasija Sevastovaa vastaan odotetusti lukemin 0-2. Sevastova tunnetaan erittäin kovana nurmipelaajana, eikä Kuznetsovalla ollut nokan koputtamista tässä ottelussa. Toinen tappio tuli murskalukemilla 0-2 (1-6, 1-6), kun Elise Mertens takoi Kuznetsovan maan rakoon.
Kuznetsova ei ole löytänyt nurmelle kummoista virettä. Hän on syöttövuoroillansa murtunut melko heppoisesti viimeisimmissä peleissä, eikä palauttajan roolikaan ole hirveän mallikkaasti onnistunut. Kuznetsova on tällä hetkellä tilanteessa, josta on suunta vain ylöspäin. Hänen tulee tehdä todellinen muutos omaan pelaamiseen, jotta ensimmäiseltäkään kierrokselta voidaan jatkoa edes alkaa ajattelemaan. Miten Kuznetsova vastaa kilpakumppaninsa hurjaan vireeseen?
Barbora Strycova on toden totta löytänyt pelinsä. Strycovan tilasto kuluvalta nurmikaudelta on hurja, sillä hän on todellisesti yllättänyt monet kovat nurmipelaajat. Tämän kauden saldona on neljä voittoa ja kaksi tappiota. Voitot on napsittu muun muassa Garbine Muguruzasta sekä Lesia Tsurenkosta, jotka ovat erinomaisia nurmikentällä pelatessa. Molemmista Strycova nappasi suoraan päänahan, kun Muguruza kaatui kauniisti 2-0, ja Tsurenko puolestaan luovutti jo ensimmäisen erän jälkeen. Strycovan vire on tällä hetkellä todella kova. Mikäli Strycova saa syöttönsä pidettyä samalla tasolla, ja virettä pidettyä yllä, niin matka Wimbledonissa saattaa venyä hieman odotettua pidemmäksi.
Ottelun ennakkoasetelmat puoltavat Strycovan voittoa selkeästi. Kuznetsova ei ole löytänyt omaa peliään, ja ailahtelu on koitunut jo aiemminkin kohtaloksi. Strycova tulee jatkamaan kovaa virettään, ja voitonhaluakin varmasti löytyy. Strycovan voitolle pienellä tasoituksella sekä pelimäärien alle-vedoille saadaan loistavat kertoimet, jotka poimitaankin lapulle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ