to 05.07. klo 13:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wimbledon WTA: Yulia Putintseva – Daria Kasatkina | Löytääkö Kasatkina vireensä jälleen?

Wimbledonin toisella kierroksella löytyy jälleen erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun todellinen massataituri kohtaa joka paikan höylän. Massalla syötön merkitys ei niin suuri ole, mutta nurmella se merkkaa erittäin paljon. Nurmikentällä pallo liikkuu todella paljon hitaammin, ja pomppii myös huonommin. Nurmikenttä suosii siis syöttäjää, mutta huipulle päästäkseen, tulee muutkin osa-alueet olla hallussa. Miten käy tällä kertaa, kun massapelaaja kohtaa monitaiturin?
Yulia Putintseva on rankattu WTA-rankingin sijalle 53. Putintsevan pääpaino löytyy massakentiltä, eikä suinkaan nurmelta. Nurmella Putintseva ei olekaan juuri tällä kaudella pelannut, mutta kolmen ottelun verran sitä tuntumaa on haettu. Putintsevan saldo nurmikaudelta on kohtuullinen, kun plakkariin on napattu kaksi voittoa ja yksi tappio. Tappio tuli Donna Vekiciä vastaan, joka onkin nurmella erinomainen pelaaja. Vastaan ei pahemmin ollut sanomista, kun Vekic täräytteli suoraan 0-2 lukemat taululle. Voitot on puolestaan napattu heikkoa kautta pelaavalta Christina McHalelta lukemin 2-0, ja Wimbledonin ensimmäisellä kierroksella Magda Linetteltä lukemin 1-2.
Putintseva ei juurikaan nurmelle edes pelaajana sovellu. Loistavat pelitaidot omaava pelaaja ei osaa kuitenkaan syöttää niin hyvin. Toki Linetteä vastaan syöttäminen onnistui melkoisen hyvin, mutta Linette on Putintsevan tapaan myös massaspesialisti, eli juurikaan mittarina ottelu ei toiminut. Sen sijaan ottelu Vekiciä vastaan voidaan nostaa esille, sillä Vekic osaa pelata nurmella todella hyvin. Tässä ottelussa syöttäminen oli erittäin heikkoa, eikä edes puolia syöttöpisteistä saatu voitettua. Ykkönen takkuaa, ja kakkossyötöt hävitään. Putintseva saa vastaansa Vekicin kaltaisen nurmipelaajan, joten ihmeitä tulee tapahtua, mikäli jatkoon tästä halutaan.
Daria Kasatkina löytyy WTA-rankingista sijalta 14. Kasatkina on kaiken kaikkiaan melkoinen monitaituri. Tätä tosin vaaditaankin, että päästään rankingin top-20 joukkoon. Kasatkinan ehdoton ykkösalusta on toki myöskin massa, mutta peli kulkee myös nurmella todella hyvin. Ensimmäisellä kierroksella kuitenkin peli takkusi, ja Kasatkina meinasi toisessa erässä moneen otteeseen menettää otteen vastustajastaan, Jana Fettistä. 0-2 voitto tuli kuitenkin taistelun jälkeen, ja Kasatkina on varmasti tässä ottelussa erilaisella latauksella liikenteessä.
Kasatkinan nurmipelit ovat menneet todella hyvin. Tappiot on koettu kovia nimiä vastaan, ja myös voitettujen joukkoon on liittynyt muutama kovempi nimi. Kokonaissaldona nurmikaudelta on neljä voittoa ja kaksi tappiota. Tappiot on koettu Lesia Tsurenkoa sekä Angelique Kerberiä vastaan, eli taso on ollut otteluissa kova. Voittoja on napattu muun muassa Anastasija Sevastovasta lukemin 0-2 sekä Alison Van Uytvanckista lukemin 1-2.
Kasatkina on erittäin taitava pelaaja kaikilla osa-alueilla, mutta erityisesti syöttäminen on paljon paremmalla tasolla, kuin kilpakumppaninsa Putintsevan. Kasatkina lähtee ennakkosuosikkina tähän otteluun, ja uskommekin hänen hoitavan voiton jo kahdessa erässä. Vetolapulle nappaillaan kohteet tämän oletusarvon ympäriltä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ