NHL su 04.12. klo 21:00

Winnipeg Jets - Anaheim Ducks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järjettömän suuri etu! Pompotteleeko Winnipeg Jets karmean väsynyttä vierailijaa miten tahtoo?

Winnipeg Jets on saanut huilia lauantain vastaisen yön kotiottelunsa jälkeen, mutta Anaheim Ducksilla on tiukka putki päällä. Tuleva matsi on joukkueelle kolmas kolmessa vuorokaudessa ja neljäs perättäinen reissupeli. Lauantaina illalla Ducks veteli kaiken muun hyvän lisäksi pitkän kaavan kautta Minnesota Wildia vastaan kovassa ottelussa, jossa se menetti kahdesti johtoaseman ja suli tappioon.

Anaheim Ducksin tilanne on erittäin synkkä. Joukkue on pelannut 13 edellistä otteluaan napsien vain kaksi voittoa ja tällä hetkellä tappioputki on viiden ottelun mittainen. Vahvaa sesonkia pelaavalla Winnipeg Jetsillä on tulevassa matsissa entistäkin suurempi etu, sillä vierailija on neljännessä perättäisessä vierasottelussaan varmasti rättiväsynyt. Etenkin eilinen ottelu Minnesota Wildia vastaan vaatii taatusti veronsa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Jets taipui toissa yönä 1–4-yllätystappioon Columbus Blue Jacketsia vastaan epätyypillisen hampaattomalla esityksellä. Sunnuntai-illan prime time -matsissa Connor Hellebuyck palaa maalille ja kaikki herätykseen tarvittava on tehty. Läntisen konferenssin ylivoimaisesti surkeimmasta joukkueesta on isäntien ehdottomasti otettava näistä lähtökohdista voitto.

Winnipeg Jets

@NHLJets
Today was a rare practice day, thanks to a busy December schedule, but the Jets took advantage of the time to reset and prepare to face the Ducks on Sunday, as @MitchellClinton reports!

Vierailla sairastuvalla ovat Jamie Drysdale, John Klingberg, Max Comtois sekä Isac Lundeström. Miehistö ei ole muutenkaan erityisen syvä ja loukkaantumiset yhdistettynä kapeuteen lisäävät aina vastustajan etuasemaa tiiviissä pelitahdissa. Tällä kertaa tilanne on kaiken lisäksi se, että nimenomaan Anaheim on ollut huomattavasti kovemmalla kulutuksella. Isännillä ainoastaan Nikolaj Ehlers, Logan Stanley sekä Mason Appleton puuttuvat kehistä.

Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Winnipeg -1,5) ja jopa astetta reilummalla panostuksella. Ducks ei missään tapauksessa yllä edes lähelle voittoa näistä asetelmista. Uhmapelaajat uskoo, että isäntä pesee kasvonsa kunnolla edellisessä kamppailussa tulleen yllätystappion jälkeen.

Iske betsi Winnipegille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ rättiväsynyttä Ducksia vastaan, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Winnipeg Jets -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 54€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi! Jos alkuperäinen betsi ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.