ke 01.05. klo 04:30

Winnipeg Jets - Colorado Avalance

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vezina-ehdokkaalta odotetaan tasonnostoa! Kaatuuko surkea vierasjoukkue Colorado taas reissussa?

Winnipeg Jets näytti heikolta Denverissä, koska Colorado Avalanche oli loistava. Seuraava tarina voi olla hyvin erilainen, kun palataan Manitobaan. Koko kotijoukkueen pelillinen identiteetti perustuu kurinalaisuuteen ja vahvaan tilanteiden tunnistamiseen, joita ei pahemmin näkynyt Coloradon kotimatseissa. Runkosarjan parhaisiin kuuluneelta maalivahdilta odotetaan paluuta tasolleen.

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta jopa viisi 20€ ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Colorado Avalanche oli oma iloinen itsensä kotikaukalossaan. Keihäänkärki onnistui, mutta myös taustalta löytyi kovia tehoja. Toistaiseksi merkittävimpiä pelaajia hyökkäyssuuntaan ovat olleet esimerkiksi Artturi Lehkonen sekä Valeri Nitšuškin, joita Winnipeg ei ole tuntunut saavan millään kuriin. Isänniltä aivan vastaavia energiapelaajia ei toistaiseksi ole kaivautunut esille, mutta edellytyksiä siihen on. Erityisesti kakkosvitjalta, jossa Nikolaj Ehlers hyökkää yhdessä kesken kauden hankittujen Sean Monahanin sekä Tyler Toffolin kanssa, odotetaan tasonnostoa.

Winnipeg Jets

@NHLJets
2.39 GAA.
.921 SV%.
Five shutouts.

Suurin yllätys Jetsin näkökulmasta on kuitenkin ollut, ettei Connor Hellebuyck ole pystynyt kannattelemaan joukkuetta vaikeilla hetkillä läheskään yhtä hyvin kuin runkosarjassa. Vezina-ehdokkaan taakse on tehty neljässä ottelussa peräti 19 maalia, joista jokunen olisi varmasti ollut otettavissa. Johtavilta pelaajilta, kuten tähtivahdilta odotetaan tasonnostoa keskiviikkoyön kotikamppailussa. Hellebuyckin kyvyt tuskin ovat mihinkään kadonneet ja lienee jopa todennäköistä, että koppi alkaa hiljalleen tarttua paremmin.

Jo runkosarjassa Avalanchen koti- ja vieraspelaamisessa oli karmean suuri ero. Kotona joukkue on ollut täysin omassa luokassaan myös tässä sarjassa, mutta Winnipegissä tarina oli parin ensimmäisen matsin osalta aivan toinen. Kyykkääkö Jared Bednarin miehistö reissussa? Winnipegillä pitäisi olla reilusti enemmän annettavaa tässä sarjassa ja Uhmapelaajilla luottoa riittää edelleen Rick Bownessin miehistölle, joten pelivalinnaksi naulataan kotivoitto (1X2).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Winnipeg Jets” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.