NHL ke 17.11. klo 03:00

Winnipeg Jets - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järjestääkö Edmonton jälleen maalikarkelot?

Maaleja, maaleja ja hieman lisää maaleja. Niitä toivotaan, kun Winnipeg Jets ja Edmonton Oilers ottavat yhteen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Molemmat joukkueet on kerännyt hyvän pistesaaliin heti kauden alkuun ja takuulla viihdyttävä kamppailu on luvassa. Kysymys kuuluukin, onko Winnipegistä pysäyttämään Edmontonin supertähdet? Ottelu päättää Edmontonin viiden ottelun vierasreissun, mutta Winnipegistä se ei pääse eroon, sillä heti perään joukkueet kohtaavat uudestaan.

Winnipeg on 14 pelaamastaan ottelusta kerännyt 19 pistettä ja etenkin kotona meno on ollut vakuuttavaa, sillä se on ainoastaan kerran jäänyt täysin ilman pisteitä. Maaliodottamia katsottaessa meno on ollut aikalailla keskinkertaisella tasolla, mutta hyvä maalivahtipeli on kaunistellut oman päädyn lukemia. Hyökkäyssuuntaan tehoja syntyy tarvittavan paljon, vaikka kaksikko Blake WheelerMark Scheifele ei ole vielä saanut ketsuppipulloa kunnolla auki. Eniten huolestuttava asia on puolestaan alivoima, joka on kuulunut aivan sarjan häntäpäähän.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Edmonton takoo edelleen hurjaa tulosta, vaikka edellisiin neljään otteluun mahtuu myös kaksi tappiota lähtökohtaisesti selvästi heikompia Detroit Red Wingsiä ja Buffalo Sabresia vastaan. Viimeisimpänä vieraskiertue jatkui St. Louis Bluesin vieraana, josta pisteet lähti mukaan lukemin 4-5. Edmontonin puolustusta ei erityisesti imartele se, että vaikka omiin meni neljä maalia, ei Mikko Koskinen ollut huono tolppien välissä. Puolustussuuntaan Edmonton ei siis edelleenkään vakuuta, mutta hurja tykitys hyökkäyspäässä antaa paljon anteeksi. Leon Draisaitl ja Connor McDavid alkavat jo mennä omia menojaan pistepörssissä, josta on pitkälti kiittäminen sarjan parasta ylivoimaa.

Edmontonin otteluissa ei ole pahemmin jarruteltu ja saman menon toivotaan jatkuvan. Viihdyttävä matsi on varmasti luvassa ja molemmissa päädyissä maalivahdeilla on varmasti enemmän kuin tarpeeksi töitä tehtävänä. Lapulle painetaan surutta overia ja toivotaan, että aamulla päästään nauraen pankkiin. Vedot otetaan yli 6,0 linjalla jatkoaika ja voittolaukaukset mukaan lukien, joten lunastamaan päästään myös 3-3 tasapelillä.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!