NHL ti 31.01. klo 03:00

Winnipeg Jets - St. Louis Blues

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

St. Louis kyntää ja Uhmapelaajat nauraa matkalla pankkiin! Winnipegin tappiojakso päättyy nyt!

NHL:ssä on tarjolla maanantain ja tiistain välisenä yönä vain yksi ottelu. Nyt mitataan, kumpi joukkueista pystyy nostamaan tasoa heikon jakson keskellä, kun kolme edellistä ottelua hävinnyt Winnipeg Jets kohtaa neljä peräkkäistä tappiota kokeneen St. Louis Bluesin. Tällä hetkellä kumpikaan joukkueista ei vakuuta, mutta isossa kuvassa vieraat on useamman askeleen perässä ja todennäköisesti tappioputki saa jatkoa.

Läntisen divisioonan kolmantena majaileva Winnipeg on edellisistä seitsemästä ottelusta voittanut vain kaksi. Vielä kun huomioidaan, että otteluohjelma ei ole ollut järin vaikea, ei isäntien otteita voi pahemmin kehua. Koko kauden osalta meno on kuitenkin ollut vahvalla tasolla. Maaliodottamiin nähden joukkue on hieman ylisuorittanut, mutta se ei varsinaisesti yllätä, sillä onhan Connor Hellebuyck tolppien välissä yksi sarjan parhaista ja hän pystyy yksin kääntämään otteluita voitoiksi.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

St. Louis hävisi viimeisimmän ottelunsa Coloradolle, mutta sitäkin enemmän huolettaa tappio Chicagolle ja nollille jääminen Arizonaa vastaan. Vieraiden maalilla Jordan Binnington on kerännyt viime aikoina taas otsikoita suoritteillaan, mutta harmillisen usein ne liittyy kaukalossa muuhun kuin itse torjuntatyöskentelyyn. Myös poissaolijoiden tilanne tuo lisää murheita vieraille, sillä näillä näkymin ainakin Ryan O’Reilly ja Pavel Buchnevich ovat sivussa ja Robert Thomasin pelikunto on epävarma. Winnipegin puolelta on puuttunut Dylan DeMelo, Mason Appleton ja David Gustafsson.

Sportsnet

@Sportsnet
Jordan Binnington eggs on the crowd after getting heated with the Avs.

St. Louisin meno ei vakuuta ja lapulle otetaan kotivoittoa -1,0 tasoituksella, eli tasan maalin voitolla panos saadaan takaisin. Maalivahtiosastolla kotijoukkue saa selvän edun ja kun katsotaan päästettyjä maaleja ottelua kohden, on Winnipeg ollut yksi NHL:n parhaista ja St. Louis puolestaan kuuluu sarjan heikoimpaan kolmannekseen. Ei kaikkea voi toki maalivahtipelin piikkiin laittaa, sillä St. Louis myös puolustaa heikosti. Tehot on ollut kateissa molemmilla, mutta isossa kuvassa myös hyökkäyspelaamisen osalta etu kääntyy kotijoukkueelle.