NHL su 08.01. klo 22:00

Winnipeg Jets - Vancouver Canucks

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hyhhyh! Vancouverin alakerta on täysin sekaisin – juhliiko Winnipeg jälleen?

Sunnuntaina päästään jälleen nauttimaan maailman parhaasta lätkästä loistavaan katseluaikaan, kun takaisin vahvaan vireeseen päässyt Winnipeg Jets isännöi erittäin vaihtelevia otteita esittävää Vancouver Canucksia. Joukkueet kohtasi joulukuussa kahdesti ja Winnipeg vei molemmat taistot nimiinsä yhteismaalein 9-3.

Winnipeg hätyyttelee Läntisen konferenssin kärkipaikkaa ja yksi suuri syy menestyksen taustalla on ollut puolustaja Josh Morrisseyn huippukausi takalinjoilla. Kautta on vasta 39 ottelua takana ja Morrissey on painellut jo oman aikaisemman piste-ennätyksen heittämällä rikki ja koko sarjan puolustajien pistepörssissä vain Erik Karlsson on häntä edellä. Lisäksi vähemmän yllättäen Connor Hellebuyck on ollut loistava tolppien välissä – vain Boston on päästänyt Winnipegiä vähemmän maaleja ottelua kohden.

Dimitri Filipovic

@DimFilipovic
look at Josh Morrissey go. Beautiful to watch

Dimitri Filipovic

@DimFilipovic
Wrote about Josh Morrissey and Owen Power @EPRinkside

Two defensemen who are doing really cool things offensively this year, how they're doing it, and why they deserve more love for it

bit.ly/3igmrTH

Vancouver ei hyökkäyspäässä kovinkaan paljoa jälkeen jää ja yksilöiden kuten Elias Petterssonin ja Bo Horvatin avulla vieraat pystyy haastamaan minkä tahansa joukkueen. Ongelmat ja vieläpä todella suuret sellaiset löytyy omasta päädystä. Vancouver on päästänyt ottelua kohden sarjan kolmanneksi eniten maaleja omiin. Puolustus rakoilee, mutta suurempi ongelma on ollut maalivahtipeli. Thatcher Demko on tällä hetkellä loukkaantuneena, mutta pelikunnossa ollessaan hän on ollut todella kaukana toivotusta tasosta.

Vancouver Canucks

@Canucks
Four different #Canucks record multi-point games, including two goals from Kuzmenko, as Vancouver defeats Colorado, 4-2.

@BudweiserCanada HIGHLIGHTS | vancanucks.co/3WR4330

Lapulle lähdetään metsästämään Winnipegin viidettä peräkkäistä voittoa. Kotijoukkueen voitolle (1×2) on tarjolla 1,95 kerroin ja se poimitaan keskitason panoksella. Winnipegin maaliodottamat on kelvollisella tasolla, mutta jonkin verran kyseessä on ollut myös ylisuorittamista huippuyksilöiden kuten Hellebuyckin johdolla. Vancouverille voi marginaalisen edun antaa ylivoimalla, mutta vastaavasti vieraiden alivoima on sarjan heikoin Winnipegin ollessa aivan kärkipäässä.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle 1×2 – Winnipeg Jets kertoimella 1,95.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,95 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.