la 22.04. klo 23:00

Winnipeg Jets - Vegas Golden Knights

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilta käyntiin Winnipegin ja Vegasin välisellä huippuottelulla – löytääkö Vegas keinot kaataa muurin nimeltä Connor Hellebuyck?

Lauantaina maailman parhaan kiekkoviihteen pariin päästään jo hyvissä ajoin, kun NHL:n pudotuspelit laitetaan illalla käyntiin Winnipeg Jetsin isännöidessä Vegas Golden Knightsia. Winnipeg aloitti sarjan vahvasti ja Vegasin kotiotteluista voitot jaettiin tasan 1-1. Ensimmäisten matsien perusteella viihdyttävää ja tasaista sarjaa sopii odottaa eikä aina seitsemänteen otteluun asti meneminen olisi yllätys.

Läntisen konferenssin voittaneen Vegasin pudotuspelit lähti heikosti liikkeelle, sillä avausottelussa Winnipeg piti oman päädyn hyvin kurissa ollen itse erittäin tehokas ja lopulta lukemiksi kirjattiin 1-5. Toiseen matsiin Vegas kuitenkin pääsi paremmin mukaan, vaikka avausmaalista vastasikin vierasjoukkue. Hyökkäyspään kärkinimet nousi esiin ja muun muassa Jack Eichel pääsi iskemään uransa ensimmäisen osuman pudotuspeleissä. Ottelun loppulukemiksi jäi 5-2.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
PLAYOFF. JACK. EICHEL.

Vegasin kannalta erittäin tärkeää on se, että loukkaantuneiden lista ei enää kovin karmealta näytä ja esimerkiksi Mark Stonen oleminen pelikunnossa on iso plussa. Toki parasta voi olla vaikea saada irti loukkaantumisen jälkeen, mutta toistaiseksi Stone on ollut loistava ja hän iski toisessa ottelussa kaksi maalia. Tällä hetkellä suurimmat kysymysmerkit kohdistuu maalivahtiosastoon. Laurent Brossoit ei ole pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa huippuvahtien joukossa, kun puolestaan Jetsillä Connor Hellebuyck kuuluu aivan sarjan eliittiin.

Winnipeg Jets

@NHLJets
YES HE STOPPED THAT 😱

Vaikka Vegasin vastaus toisessa ottelussa oli vahva, on Winnipeg Uhmapelaajien arvioissa kotiyleisön edessä kertoimia suurempi suosikki. Ei toki mistään valtavasta erosta puhuta, mutta maalivahtiosastolla etu on selvästi Winnipegin puolella eikä se myöskään vieraissa jäänyt pelillisesti jälkeen. Lapulle otetaan lopullista kotivoittoa 1,90 kertoimella.