ATP ti 21.08. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Winston-Salem ATP: Daniil Medvedev – Alex De Minaur | Nuorten lupausten kohtaaminen

Seuraava pohjois-Amerikan tennisturnaus on jälleen käsillä ja tällä viikolla pelataan Winston-Salemin kovakentillä. Toisella kierroksella on kosolti hyvää pelattavaa ja ehdottomasti yksi viihdyttävimmistä ja mielenkiintoisimmista otteluista on venäläisen Daniil Medvedevin sekä australialaisen Alex De Minaurin kohtaaminen.
Medvedev on tunnettu loistavasta syötöstään ja onkin viime otteluissa esittänyt vakuuttavia otteita peli toisensa jälkeen. Miehen palautuspelin ehdoton vahvuus on loistava kämmenlyönti ja syötön vastaanottokin sujuu erinomaisesti. Voitot jenkki Jack Sockista sekä kanadalaisesta Felix Auger-Alissimesta hiljattain pelatussa Toronton ATP turnauksessa kertovat venäläisen pelin tasosta kaiken oleellisen.
De Minaur on heikohkosta syötöstä huolimatta pärjännyt hyvin pohjois-Amerikan kovakentillä ja eteni Washingtonin ATP turnauksessa aina finaaliin asti voittaen muun muassa erinomaisena syöttäjänä tunnetun Steve Johnsonin sekä hyvän yleispelaajan, Hyeon Chungin. Minaurin vahvuuksiin kuuluu loistava palloralliosaaminen. Minaurilla on tiukoissa paikoissa usein vaikeuksia pitää hermojaan kasassa mikäli peli ei ole aivan oumissaan ja tällä voi olla suuri vaikutus ottelun lopputulokseen kovahermoista Medvedeviä vastaan.
Medvedev on kertoimien valossa hienoinen altavastaaja otteluun, mutta paremman syötön omaavan venäläisen voitto kelpaa mainiosti ylikertoimella lapulle. Myös pelioverit toiminevat hyvin, koska parivaljakolla on molemmilla todella hyvä pelivire tällä hetkellä.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ