ATP ti 21.08. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Winston-Salem ATP: Roberto Carballes Baena – Albert Ramos-Vinolas | Espanjalaiset vastakkain

Winston-Salemin ATP-turnaus saa jatkoa toisella kierroksella. Ottelussa vastakkain asettuu kaksi pelaajaa, jotka ovat omassa elementissään hitaammalla alustalla. Yleispelaaminen on molemmilla hyvällä mallilla, ja palautuksetkin onnistuvat. Ongelmakohtana voidaan todeta syötön sakkaaminen, mikä voi nopeasti johtaa varsinkin miesten parissa erän häviämiseen.
Albert Ramos-Vinolas löytyy ATP-rankingin sijalta 51. Ramos on pelannut kauden hyvinkin ailahtelevasti, mutta on pystynyt siltikin haastamaan muutamaa kovaakin pelaajaa. Kovalla ei voittoja ole vielä loppukesästä kertynyt. Torontossa Pierre-Hugues Herbert pudotti espanjalaisen kolmessa erässä. Vakuuttavan ensimmäisen erän jälkeen Ramos teki liian helppoja virheitä, ja nämä kostautuivatkin seuraavassa kahdessa erässä. Cincinnatin turnauskin tyssäsi heti alkuunsa, kun Karen Khachanov voitti Ramosin myös kolmessa erässä. Khachanov on toki kovankentän spesialisti, joten tappio ei yllätyksenä tullut. Ramos onnistui haastamaan venäläisen, mutta ensimmäisen erän flopin jälkeen Khachanov otti helposti kaksi seuraavaa nimiinsä.
Ramos on loistava yleispelaaja, mutta ensimmäisen erän boomin jälkeen on tappiot kuitenkin kärsitty. Ilmiömäistä syöttöä ei espanjalainen omaa, mutta yleispelillä ja palautuksilla hän voi hyvinkin päästä haastamaan kilpakumppaniaan tässä ottelussa. Ramosin mahdollisuudet piilevät siinä räjähtävässä lähdössä, mutta onnistuuko se tällä kertaa.
Roberto Carballes Baena on sijoittunut ATP-rankingissa sijalle 89. Baena ei suinkaan ole kovan alustan spesialisti, mutta pystyy hyvin haastamaan vastustajansa palloralleissa. Syöttäminen on Baenalla takkuillut viimeaikoina, ja tästä syystä on myös tappioita plakkariin kertynyt. Kovalla Baena on kuitenkin ehtinyt yhden voiton jo napata.
Ensimmäisellä kierroksella Baenaa vastaan asettui massakentiltä tuttu Guido Pella. Pella oli hätää kärsimässä, sillä tässä ottelussa ei Baenan syöttö takkuillut, ja pallo tosiaan liikkuu paljon nopeammin, mitä massalla pelattaessa. Pella sortu kakkossyötölle liian usein, eikä hän onnistunut pisteitä voittamaan edes 40% kakkossyöttöjen kokonaismäärästä. Baena puolestaan takoi hirmuisella teholla ykköset voitollisina, ja kakkossyöttökin toimi erittäin hyvin. Baenan syöttö on siis löytänyt reittinsä, mutta vastassa on tällä kertaa toki kova palauttajakin.
Ottelun ennakkoasetelmat ovat ensinnäkin paljon tasaisemmat, mitä kertoimet antavat ymmärtää. Kuitenkin paras kohde tähän löytyy yli/alle-vedoista, sillä pitkää ottelua voidaan odottaa. Pelimäärävedon lisäksi luotetaan Baenan syöttöön tälläkin kertaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ