CS ti 26.04. klo 20:00

Wisla Krakow - 1WIN

1WIN:n kerroin enemmän kuin kokeiltava – karttavalikoima puoltaa venäläisjoukkueelle

Tiistain viimeisessä betsattavassa Counter Strike -ottelussa puolalaisjoukkue Wisla Krakow saa vastaansa venäläisjoukkue 1WIN:n. Joukkueet kohtaavat ESL Challenger Leaguen paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa, mikä alkaa tuttuun tyyliin klo: 20:00. 1WIN on kertoimien valossa suuri suosikki, ja joukkueen puolesta tujautetaankin koko ottelun tasoituskerrointa, mikä on asetettu Bet365:n toimesta 2,75 -tuntumaan.

1WIN on yksilötasolla parempi joukkue. Joukkueesta löytyy uskomattoman lahjakas Denis “deko” Zhukov, joka on kantanut joukkuettaan jo yli vuoden verran todella kovilla tilastoilla. 1WIN on viime aikoina nostanut tasoaan hurjasti, ja pystynyt haastamaan sekä voittamaan jopa todella kovatasoisia joukkueita.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

1WIN:n karttavalikoima on vahva. Joukkue tulee ottelussa poistamaan vakipoistonsa Infernon. Wisla Krakow puolestaan poistaa Vertigon. 1WIN saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Dust 2:n, missä Wisla Krakow on pelannut vain viisi ottelua, ja voittanut niistä vain yhden. Puolalaisjoukkue valinnee puolestaan Ancientin.

1WIN on Ancientissa pelannut neljä ottelua, joista kahdesta on tarttunut hanskaan voitot. Joukkue on kuitenkin osoittanut todella kovaa haastokykyä myös kyseisessä kartassa etenkin CT-puolilla. Saadessaan alottaa kyseiseltä puolelta, voi kohtalaisen heikon T-puolen omaava Wisla Krakow olla pulassa. Kokeiltava kerroin pienellä panostuksella.

10 euroa pelirahaa