CS ma 02.05. klo 20:00

Wisla Krakow - ECSTATIC

ECSTATIC ja Wisla Krakow vastakkain Pinnacle Cupissa – nähdäänkö kolmas kartta?

Pinnacle Cupin viimeinen ottelu tiistaina starttaa klo: 20:00. Kyseisessä ottelussa puolalaisjoukkue Wisla Krakow saa vastaansa tanskalaisjoukkue ECSTATIC:n. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja se on osa turnauksen swiss-systeemillä pelattavaa lohkovaihetta. Joukkueet ovat turnauksessa 1-1 -tilanteessa, kun jatkoon tarvittaan kolme voittoa, ja vastaavasti tippumiseen vaaditaan kolme tappiota.

Wisla Krakow on kertoimien valossa ennakkosuosikki. ECSTATIC:n huippuvire on laantunut kokonaan, kun joukkueen entinen AWP-pelaaja Adam “WolfY” Andersson päätti astua sivuun. Hänen tilalleen palkattiin Nexus-joukkueesta tuttu romanialainen Adrian “XELLOW” Guță.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Illan ottelussa ei keskitytä voittajiin, vaan lähinnä pelattavien karttojen määrään. Voittokertoimista ei ilmaa löydy, mutta sitä kuuluisaa ilmaa löytyy senkin edestä tällä kertaa karttaoverista. ECSTATIC poistaa vakipoistonsa Miragen, kun Wisla Krakow puolestaan poistaa Vertigon. ECSTATIC saa omaksi kartakseen fantastisen Infernon, mikä on ollut oikeastaan ainut kartta, missä joukkue on pystynyt pelaamaan edes jokseenkin omalla tasollaan. Wisla Krakowilla on Infernossa 20% voittoprosentti, kun ECSTATIC omaa kyseisessä kartassa peräti 62% voittoprosentin.

Wisla Krakow puolestaan valitsee todennäköisesti Overpassin omaksi kartakseen. Kelpotasolla Overpassissa pelannut Wisla Krakow saa kyseisessä kartassa vastaansa joukkueen, joka on pelannut Overpassia viimeisen kolmen kuukauden sisällä 9 kertaa, ja hävinnyt sen 7 kertaa. ECSTATIC:n vire on ollut surkea, ja täten ollen kun molemmat saavat loistavat karttavalinnat, on karttaoveri perusteltu veto otteluun.

10 euroa pelirahaa