CS ma 24.01. klo 10:00

Wisla Krakow - SKADE

Aloittaako SKADE Pinnacle Winter Seriesin voitolla?

Pinnacle Winter Series 1 -pääturnaus alkaa maanantaina 24. päivä tammikuuta. Päivän ensimmäisessä ottelussa bulgarialaisjoukkue SKADE saa vastaansa puolalaisjoukkue Wisla Krakowin. Ottelu alkaa klo: 10:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. SKADE on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki otteluun, sillä joukkueen meno on näyttänyt todella lupaavalta Fiendin kanssa yhdistymisen jälkeen. Kaksi bulgarialaisjoukkuetta yhdistyivät SKADE:n alle muutama kuukausi sitten.

SKADE tulee otelussa poistamaan hyvin todennäköisesti Ancientin, mikä on ollut joukkuen heikoin kartta tilastollisesti. Wisla Krakow poistaa puolestaan Vertigon, mitä joukkue ei pelaa ollenkaan. Tällöin SKADE saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken tai Infernon, kun Wisla Krakow puolestaan valitsee varmastikin Overpassin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Joukkueet ovat karttavalikoiman puolesta hyvin tasaväkisiä ja tykkäävät jopa samoista kartoista. SKADE on kuitenkin yksilötasoltaan hitusen parempi, ja viimeinen etu kartoissa menee loppujen lopuksi bulgarialaisjoukkueelle. Puolassa bootcampilla olevalle SKADE:lle saa vielä kilpailukykyistä kerrointa, jolla aloitetaan maanantain vedonlyöntitalkoot.

10 euroa pelirahaa