Bundesliiga su 05.02. klo 18:30

Wolfsburg - Bayern München

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jättiläinen ongelmissa! Bayern ei tauon jäljiltä ole loistanut – onko jälleen pistemenetys luvassa?

Bundesliigaa pelataan sunnuntaina kahden matsin verran. Kierroksen viimeisessä ottelussa vahvaa nousua tehnyt Wolfsburg saa kovimman mahdollisen vastuksen, kun Bayern Münchenin tähtisikermä saapuu vieraaksi. Vieraissakin Bayern on selvä suosikki, mutta vieraiden meno ei ole ollut toivotulla tasolla ja Wolfsburg on ehdottomasti kykenevä yllättämään.

Wolfsburg on vahvasti taistelemassa paikasta kuuden parhaan joukkoon. Joukkue on tauon jälkeen takonut maaleja hurjalla tahdilla, mutta viime kierroksella tuli pieni palautus maan pinnalle, kun Werder Bremen oli lopulta ansaitusti parempi lukemin 2-1. Myös Saksan cupissa tuli takkiin Union Berliniä vastaan tasaisen väännön jälkeen, mutta se ei varsinainen yllätys ollut Unionin vahvat otteet huomioiden.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

VfL Wolfsburg EN/US 🇬🇧 🇺🇸

@VfLWolfsburg_EN

VfL Wolfsburg EN/US 🇬🇧 🇺🇸

@VfLWolfsburg_EN
"There are more enjoyable tasks than taking on Bayern at the moment. The individual quality in their squad is extraordinary. Bayern are the best team in the league away from home, losing just once. You need a really good day and a bit of luck to beat them."
"Even though we’re up against the toughest opponents in the league, we still have to defend well, be compact, make the most of our transitions and try to keep possession as well as possible. Above all, we have to show a good mentality and believe we can get something."

Ennen kierrosta Bayern oli edelleen kiinni piikkipaikassa, mutta tauon jälkeen tulokset on ollut kaukana odotuksista. Bundesliigan puolella viimeiset kolme matsia on päättynyt tasapeliin, mikä on Bayernin mittapuulla selvä pettymys. Viikolla Bayern kuitenkin onnistui murskaamaan Mainzin Saksan cupissa lukemin 4-0 ja muun muassa uusi hankinta Joao Cancelo pääsi heti näyttämään taitonsa avauksessa.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
🗣️ @J__Nagelsmann on Cancelo: "He's a very likeable player and will help better us. He's a fighter who likes to play as much as possible and who wants to impact the game. He adds new options to our team. He was very strong in the first half against Mainz."

Isäntien poissaolotilanne näyttää hyvältä, sillä Lukas Nmecha alkaa mitä ilmeisemmin olla taas pelikunnossa. Bayernilla on jo tovin ollut sivussa muun muassa Sadio Mane ja Lucas Hernandez, mutta nyt myös Josip Stanisic on loukkaantuneena. Lisäksi ainakin Eric Maxim Choupo-Motingin ja Ryan Gravenberchin pelikunto on epävarma. Hyvän avauksen Bayern kaikesta huolimatta saa, mutta kierrätysvaihtoehtoja on aikaisempaa vähemmän.

Uhmapelaajat lähtee hakemaan Bayernille lisää vaikeuksia. Wolfsburg ei kotiyleisön edessä helpolla taivu ja lisäksi viikon cup-otteluiden jäljiltä se saa yhden lepopäivän enemmän. Bayern saattoi hyvinkin löytää kadoksissa olleet tehot Mainz-ottelussa, mutta siitäkin huolimatta lähes kakkosen kertoimella Wolfsburgin +1,0 tasoitus kelpaa peleille. Kotivoitto tai tasapeli tuo osuman ja Bayernin tasan maalin voitolla saadaan vielä panos takaisin.