Bundesliiga la 15.01. klo 16:30

Wolfsburg - Hertha Berlin

Jääkö Wolfsburg ilman pistettä Bundesliigassa jo seitsemännen kerran peräkkäin?

Kuinka kauan Florian Kohfeldtille annetaan vielä aikaa? Siinä on lauantain kysymys numero yksi, kun pahasti konttaava Wolfsburg isännöi Hertha Berliniä. Molemmat joukkueet on tällä hetkellä siinä pisteessä, että putoaminen on todellinen uhka, mikäli kurssi ei lähde kääntymään. Hertha sentään on napannut hieman pisteitä viime aikoina ja ottaen huomioon isäntien tilanteen, vierasmenestys kuulostaa houkuttelevalta.

Wolfsburgin kausi on ollut suorastaan järkyttävä. Mark van Bommel sai ajat sitten kenkää ja ensimmäisten otteluiden jälkeen Kohfeldin miehistö on ollut täysin tuuliajolla. Bundesliigassa viimeiset kuusi ottelua ei ole tuonut pisteen pistettä ja ongelmat on ympäri kenttää. Alkukauden vahva puolustus on vain hämärä muisto ja yläkerrassa varsinkin Lukas Nmechan ollessa sivussa tulos on karua – kuuden ottelun otannalla Wolfsburg on jäänyt maaleitta neljästi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ei Herthallakaan ruusuisesti kulje, mutta sentään hieman valoa näkyy tunnelin päässä. Pisteitä on tullut muita putoamisviivan lähettyvillä olevia joukkueita vastaan ja juuri ennen taukoa se nappasi massiivisen 3-2-voiton Borussia Dortmundia vastaan. Hyökkäys tuottaa harmaita hiuksia myös vieraille, sillä loukkaantuneelle Stevan Joveticille ei tahdo löytyä korvaajaa. Muista poissaolijoista mainittakoon Suat Serdar ja Kevin-Prince Boateng, jotka ovat sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

Maltillinen ennakkosuosikin asema tässä kohtaa edelleen on Wolfsburgille annettava, mutta sen verran lujaa joukkue on syöksynyt alamäkeä viime aikoina ettei vieraiden +0,5 tasoitusta voi sivuuttaa. Hertalla on omat ongelmansa selätettävänä, mutta sellainen 2/5 panos voidaan iskeä kiinni. Jos maalimääriä haluaa veikata, ei vähämaalisuuden suuntaan kääntyminen olisi hullumpi idea.

10 euroa pelirahaa