Bundesliiga ti 14.12. klo 21:30

Wolfsburg - Köln

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valmentajan vaihdos ei auttanut Wolfsburgia – käyttääkö Köln isäntien syöksykierteen hyväksi?

Tiistaina sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla olevat Wolfsburg ja Köln ottavat mittaa toisistaan. Molemmilla on kasvojen pesun paikka, sillä viikonloppuna tuli takkiin otteluissa, joihin kumpikin lähti varsin selvänä ennakkosuosikkina. Palautumisaikaa on vähän, joten vieraille varmasti maistuu yksi ylimääräinen lepopäivä.

Wolfsburgilla alku oli lupaava – voittoja sateli ja alakerta oli rautaa. Sitten alkoi alamäki, joka lopulta päättyi valmentaja Mark van Bommelin potkuihin. Florian Kohfeldtin alaisuudessa valmentajan vaihdoksen tuoma piristys kesti kolmen ottelun verran, mutta jälleen joukkue valuu mäkeä alas. Viimeiset viisi matsia kaikissa kilpailuissa on päättynyt tappioon maalierolla 2-13. Jopa sarjajumbo Greuther Fürth iskee tällä hetkellä maaleja kovemmalla tahdilla!

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vaikka Köln tulee pinnan Wolfsburgia perässä, on se ollut kaksikosta se tasaisempi suorittaja. Perjantain tappio Augsburgia vastaan oli vasta kauden neljäs ja aikaisemmat kolme häviötä on tullut tämän hetken top4 joukkueita vastaan. Mukana on valtava määrä tasaisia otteluita, mutta viimeinen silaus joka kääntäisi pienet marginaalit voitoiksi on puuttunut. Seitsemän tasapeliä on sarjan eniten yhdessä Arminia Bielefeldin kanssa. Anthony Modeste on heiluttanut verkkoja jo kahdeksan kertaa, mutta nyt alla on neljän ottelun mittainen kuiva putki.

Poissaolojen suhteen kummallakaan ei ole suurta hätää. Wolfsburgin osalta keskikentältä Luca Waldschmidtin pelikunto on epävarma kuten myös Aster Vranckxin. Paulo Otavio puolestaan on sivussa alakerrasta. Vierailta maalivahti Marvin Schwabe korvaa Timo Hornia ja hyökkääjä Mark Uhtin sekä keskikenttä Ellyes Skhirin pelikunto selviää ottelun alla.

Wolfsburgin materiaalilla pitäisi saada enemmän aikaiseksi, mutta tällä hetkellä sitä on vaikea sanoa edes kaksikosta paremmaksi joukkueeksi. Ennakkosuosikin asema sille joka tapauksessa kuuluu, mutta Kölnin +0 (draw no bet) tasoitukselle tarjotaan sen verran maistuvaa kerrointa ettei sitä voi sivuuttaa. Tasapeli on varsin todennäköinen, mutta kumpikaan joukkue tuskin haluaa siihen tyytyä viikonlopun tappioiden jälkeen.

Parasta kerrointa kohteelle tarjoaa Unibet. Kerroin tulee todennäköisesti alaspäin päivän edetessä, joten nyt kädet pois housuita ja vedot sisään! Jos et vielä Unibetille ole tiliä avannut, hoituu se tästä alta aikayksikön.