Bundesliiga su 20.03. klo 18:30

Wolfsburg - Leverkusen

Tähtipelaajien loukkaantumiset on iso takaisku Leverkusenille!

Sunnuntain toisessa matsissa vihdoin ja viimein hieman ryhtiä otteisiinsa saanut Wolfsburg isännöi hurjasta tulivoimasta tunnettua Leverkusenia. Leverkusenin matseissa maaleja on totuttu mättämään koko rahan edestä, mutta tänään kannattaa varautua rauhallisempaan menoon. Kaksi hyökkäyspään kärkinimeä on sivussa, mikä syö valtavasti tehoja. Lisäksi torstaina pelattu vauhdikas matsi Atalantaa vastaan tuntuu varmasti jaloissa.

Wolfsburg on päässyt ihan kelvolliseen vireeseen, mutta tasaisuuden puute on edelleen suuri ongelma. Viimeisistä viidestä ottelusta kahdessa Wolfsburg on onnistunut pitämään nollat – kotona Union Berliniä vastaan ja Frankfurtin vieraana. Viime viikonloppuna vierasreissu Freiburgia vastaan alkoi todella heikosti ja puoliajalla isännät johti 2-0. Tokalla jaksolla sinnikkyys palkittiin ja Wolfsburg nousi tasoihin, mutta heti perään Freiburg iski voittomaalin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Leverkusen on sarjassa kolmantena, mutta erot alaspäin on äärimmäisen pienet. Tulivoima on valta ja etenkin vastahyökkäyksistä joukkue on erittäin vaarallinen. Vaikka paikkoja syntyy kovalla tahdilla, on maaliodottamiin nähden viimeistely ollut tulikuumaa. Kiitos kuuluu pitkälti kolmikolle Patrick Schick, Florian Wirtz ja Moussa Diaby – kolmikko on viimeistellyt 39 osumaa. Nyt kuitenkin Schick ja Wirtz ovat loukissa, mikä on näkynyt isosti. Kaksi edellistä ottelua Leverkusen hävisi kotona Kölnille ja Atalantalle lukemin 0-1. Laatua edelleen löytyy, mutta maalintekouhka on pudonnut valtavasti.

Wolfsburgilla ykkösvahti Koen Casteelsin on iso menetys. Maximilian Philipp on mahdollisesti sivussa keskikentältä ja puolustaja Paulo Otavio on edelleen loukkaantuneena. Leverkusenilta aiemmin mainitun kaksikon lisäksi kuusi maalisyöttöä kerännyt puolustaja Jeremie Frimpong on myös sivussa. Leverkusenin matseihin underit harvemmin houkuttelee eikä se tälläkään kertaa mikään tykkikohde ole, mutta 2,12 kertoimella alle 2,5 maalia ansaitsee pienen vedon. Wolfsburgin on laitettava suurin keskittyminen puolustuspeliin ja ilman tähtikaksikkoa Leverkusenin murtautuminen tulee olemaan vaikeaa.

10 euroa pelirahaa