Bundesliiga pe 22.04. klo 21:30

Wolfsburg - Mainz

Mainzilla on loistava mahdollisuus parannella surkeaa vierassaldoa Wolfsburgin kustannuksella!

Bundesliigassa kierros isketään tuttuun tyyliin tulille perjantaina ja tällä kerralla vastakkain asettuvat Wolfsburg ja Mainz. Molemmilla joukkueilla on heikko jakso käynnissä, mutta Mainzia voidaan koko kauden osalta pitää laadukkaampana joukkueena. Suurta eroa suuntaan tai toiseen ei ole, mutta vetojen osalta Mainzin menestys kiinnostaa. Onnistuuko Wolfsburg nollaamaan viime viikonlopun murskatappion, vai tuleeko lisää lunta tupaan? Poissaoloista suurin kysymysmerkki on kotijoukkueen puolelta Maxence Lacroixin pelikunto.

Wolfsburgin kausi on ollu melkoista vuoristorataa, mutta suurimmaksi osaksi alamäkeä. Ajoittaisia hyviä jaksoja mahtuu mukaan, mutta 13. sija on selvä pettymys. Kolmen peräkkäisen tappion jälkeen Arminia Bielefeldiä vastaan Wolfsburg pääsi odotetusti takaisin voittojen tielle, mutta matka Dortmundin vieraaksi meni niin sanotusti penkin alle. Wolfsburgin puolustus romahti ensimmäisellä jaksolla täysin ja noin 15 minuutin aika Dortmund takoi pallon viidesti Koen Casteelsin selän taakse. Matsi oli nopeasti ohi ja lopulta lukemiksi jäi 6-1 Dortmundin hyväksi.

WALES - HUUHKAJAT 50.00 JÄTTIKERROIN! 🔥

Torstaina Huuhkajien ruokalistalla on lohikäärmekeittoa! Suomi taistelee paikasta EM-kisoihin, ja Uhmapelaajat saa euron (1e) panoksella 50.00 jättikertoimen otteluun!

Mainz hakee päätöstä neljän ottelun voitottomalle jaksolle. Vastustajat eivät ole olleet missään nimessä kovimmasta päästä, mutta silti saldona on vain kaksi tasapeliä ja kaksi maalin tappiota. Näistä kolme on tullut vieraissa, mikä on ollut Mainzin kauden suurin ongelma. Siinä missä kotiviheriöllä Mainz on ollut aivan sarjan parhaimmistoa, on vieraissa meno ollut päinvastaista. Kölniä vastaan Mainz oli turvallisen tuntuisessa kahden maalin johtoasemassa, mutta viimeisen puolen tunnin aikana Köln taisteli tiensä voittoon. Jälleen tarjolla on yksi loistava sauma parannella vierassaldoa, mutta hukattuja mahdollisuuksia on nähty ennenkin.

Mainz 05 English

@Mainz05en
💬 Bo Svensson: "Against Wolfsburg, I expect us to perform as we did in the second half against Stuttgart. We have to build on the good periods that we have had in our last few matches. That is our aim."

#Mainz05 #WOBM05

Kaikista suurin ero joukkueiden välillä on ollut puolustussuuntaan pelaamisessa. Tässä toki on huomioitava, että Mainzin taso on heilunut hurjasti koti- ja vieraskentän välillä. Siitäkin huolimatta Mainzin +0 tasoitus kelpaa kupongille, eli tasapelillä panos saadaan takaisin. Wolfsburgilla hyvän ja huonon päivän ero on valtava ja niitä huonoja tuppaa tulemaan liian usein. Mainz pystyy ennen kaikkea puolustamaan tiiviisti, mutta myös paikan tullen kurittamaan Wolfsburgin ajoittain erittäin sekavaa alakertaa.