ti 02.11. klo 19:45

Wolfsburg - Salzburg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wolfsburg – Salzburg matsi tarjoaa paljon uusia muuttujia ja jopa yllättävän vetosauman

Aikaisista 19:45 alkavista otteluista löytyy yksi mainio kohtaaminen sekä myös hyvä tärppi vetojen suhteen. Kyseinen ottelu on Wolfsburg – Salzburg ja paljon on muuttunut ensimmäisestä osasta, joka päättyi Salzburgin 3-1 voittoon.

Isoin muutos on, että Wolfsburgilla on uusi valmentaja. Mark van Bommel sai lähteä kahdeksan voitottoman ottelun jälkeen ja Werder Bremenin entinen valmentaja Florian Kohfeldt palkattiin tilalle, mitä tämä tarkoittaa?

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ensinnäkin kääntyi kurssi Leverkusenin vieraana 2-0 voitolla. Maaliodottama oli noin 1,50 – 1,80 eli hieman onnea oli matkassa.

FC Red Bull Salzburg EN

@FCRBS_en
It's time to #shinebright again! ✨

🏆 UEFA Champions League
🆚 @VfLWolfsburg_EN
🏟️ Wolfsburg Arena
⏰ 18:45 CET

#WOBSAL

Systeemi vaihtui samalla ja Wolfsburg muutti ryhmitystään 3-4-2-1-muotoon. Tämä on se mielenkiintoisempi osa yhtälöä. Wolfsburgin molemmissa maaleissa oli joukkueella 5-6 pelaajaa boksissa tai sen aivan välittömässä tuntumassa. Wingbackit saavat puskea vapaasti eteenpäin ja juoksutukea tulee myös keskikentältä.

Tämä tarkoittaa, että Wolfsburg kääntää peliä entistä tehokkaammin numeroiden määrällä. Hitaissa hyökkäyksissä oli kuitenkin edelleen todella paljon tehtävää, ja joukkue ei päässyt juurikaan murtautumaan vaarallisille alueille näissä. Mennään kokoonpanoihin.

Wolfsburgilla on ollut paljon loukkaantumisia ja Covid-ongelmia, mutta nyt on hieman helpotusta luvassa. Joukkueen tähtihyökkääjä Wout Weghorst on takaisin, mutta hän ei todennäköisesti avaa. Sama tilanne Jerome Roussillon suhteen. Luca Waldschmidt ja Xaver Schlager ovat kuitenkin sivussa.

Salzburgin osalta on kapteeni Nicolas Capaldo pelikiellossa, mutta se ei kaada maailmaa. Alakerrasta ovat Oumar Solet sekä Kamil Piatkowski sivussa ja Zlatko Junozovic on niin ikään sivussa keskikentältä.

VfL Wolfsburg EN/US 🇬🇧 🇺🇸

@VfLWolfsburg_EN

Viikonloppuna pelasi laitapakki Bernardo topparina, mutta Maximilian Wöber raavitaan varmaan kasaan tähän peliin.

Salzburg on tuttuun RB-konsernin tapaan korkean oktaanin jalkapallo joukkue eli peli aaltoilee ajoittain rajusti. Mitä tämä tarkoittaa vetojen suhteen?

Markkina uskoo, että kolme topparia Wolfsburgilla tarkoittaa vähemmän maaleja, ja tämä pitäisi myös varmasti paikkaansa muita joukkueita vastaan kuin Salzburgia. Molemmat haluavat kuitenkin kääntää peliä nopeasti sauman tullen, mikä tarkoittaa hawaiipallo sekvenssejä.

Lapulle tarttuu siis yli 2.5 maalia 1,91 kertoimilla. Tässä on vielä paljon kysymyksiä ilmassa, mutta tätä kohdetta voi tuutata sellaisella 2.5/5 suosituksella. Game-state saattaa elää ja muuttua ottelun sisällä, mikä kenties tarjoaa myös live-saumoja. Tätä matsia ei kannata siis missata, vaikka lähtökohdat ovatkin ensimmäistä osaa hieman konservatiivisemmat. 1,56 -> 1,91 muutos yli 2.5 maalin suhteen on aivan liikaa, vaikka asian kääntäisi miten tahansa.