Bundesliiga su 12.03. klo 20:30

Wolfsburg - Union Berlin

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko Unionin eväät on syöty? Hyvin levännyt Wolfsburg on kotona selvä suosikki!

Bundesliigassa taistellaan sunnuntaina kolmen matsin verran ja kierroksen viimeisessä ottelussa Wolfsburg isännöi Union Berliniä. Unionin fantastinen kausi on odotetusti lähtenyt hieman alamäkeen ja jo pisteille pääseminen Wolfsburgin vieraana tulee olemaan haastavaa. Ottelu on lähtökohdiltaan erittäin vähämaalinen, mutta peli-ideaksi lähdetään veikkaamaan voittajaa.

Wolfsburg on tällä hetkellä tiukasti taistelemassa paikasta kuuden parhaan joukkoon ja yleisesti ottaen isäntien pelilliset otteet on ollut kelvollisella tasolla. Edellisellä kierroksella pari sijaa ylempänä olevalta Frankurtilta irtosi piste 2-2 tasapelissä ja viimeisin voitto tuli Kölnin vieraana. Poissaolijoiden tilanne on molemmissa leireissä varsin hyvä, mutta Wolfsburgin puolella Maximilian Arnoldin poissaolosta on miinusta annettava.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

VfL Wolfsburg EN/US 🇬🇧 🇺🇸

@VfLWolfsburg_EN
🛑 FINAL

An eventful first half but a cagey final 45 as we share the spoils with @eintracht_us.
___
2-2 | #WOBSGE
#VfLWolfsburg 🟢⚪️

Union on kiistatta ollut Bundesliigan positiivisin yllättäjä. Vieraat on tosissaan taistelemassa paikasta jopa neljän parhaan joukkoon, mutta odotettu paluu maan pinnalle on alkanut. Viime aikoina Union on joutunut tyytymään maalittomaan tasapeliin Schalkea ja Kölniä vastaan ja Bayern puolestaan näytti kaapin paikan vieden matsin lukemin 3-0. Eurooppa-liigan puolella nähtiin torstaina Unionille epätyypillinen maali-iloittelu, kun loppulukemiksi Royale Unionia vastaan jäi 3-3.

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
Well, Unioner, what can we say. That was a remarkable game of football. St. Gilles cutting us apart on the break. But we fought and fought and never gave up, our heads never dropped. Fischer said he wanted to lay a foundation. Well, if this is Europe... We'll take it. Eisern!!!!

Uhmapelaajien peli-idea kohdistuu tällä kerralla Wolfsburgin voittoon. Union tosiaan pelasi torstaina varsin tapahtumarikkaan ottelun, joten lepopäiviä ei montaa jää ja todennäköisesti se joutuu Wolfsburgin vieraana vastaanottavaksi osapuoleksi. Unionin maaliodottama tässä matsissa ei kovinkaan korkealle nouse, sillä se on ollut hyvistä tuloksista huolimatta yksi sarjan heikoimmista luomaan maalipaikkoja ja vastaavasti Wolfsburgin puolustuspelaaminen on ollut hyvällä tasolla.