Valioliiga la 12.11. klo 21:45

Wolves - Arsenal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tykkimiehet hurjana Molineuxilla! Wolvesilla ei ole mittoja täyttävää hyökkääjää!

Valioliigan sarjakärjessä porskuttava Arsenal yrittää suojella johtoaan lauantaina Molineuxilla. Psykologisesti pisteet olisivat tärkeät, sillä MM-tauko alkaa tämän viikonlopun jälkeen. Vastaan tulee Wolves, joka on melko käsittämättömästi putoamisviivan alapuolella.

Wolvesin päävalmentajaton jakso saatiin viimein päätökseen, kun Julen Lopetegui palkattiin Susien penkin päähän. Vielä espanjalaista ei kuitenkaan nähdä työlupa-asioiden takia ”dugoutissa”, joten lauantaina mennään vielä väliaikaisohjastuksessa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Wolves

@Wolves
Lopetegui's landed! 👋


Nélson Semedo on kärsinyt isäntien riveistä pelikieltonsa, mutta Diego Costa joutuu vielä lusimaan tapaninpäivään saakka. Chiquinho, Sasa Kalajdzic, Pedro Neto ja ilmeisesti Jonnykin ovat loukkaantuneina. Raúl Jiménez on sen sijaan jo Meksikon maajoukkueen mukana Espanjassa. Matheus Nunes voi olla pelikunnossa lauantaina. Arsenalilta on sivussa vain Takehiro Tomiyasu ja Emile Smith Rowe.

Pelivalinnaksi napataan Arsenalia -1:n aasialaisella händärillä. Wolvesin hyökkäyspelaaminen on vielä varsin ongelmallista ainakin niin kauan, kun sentterit uupuvat kokoonpanosta – pelkällä Hwang Hee-chanilla tai Gonçalo Guedesilla ei paljon juhlita. Arsenal on ollut vieraissa hieman uninen ajoittain, mutta eiköhän tästä pisteet napata mukaan Pohjois-Lontooseen.

Näin teet tällä vedolla 47,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Arsenal -1:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Arsenal -1” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.