Valioliiga to 10.02. klo 21:45

Wolves - Arsenal

Häviääkö Arsenal taas? Raul Jímenezin paluu on iso buusti Wolvesille!

Arsenalilla on varmuudella ainoastaan yksi pelaajaa poissa, kun se matkaa viikonloppuna Englannin Cupista ulos pullahtaneen Wolvesin vieraaksi. Isännillä poissaoloja on enemmän, mutta se oli Valioliigassa vahvassa iskussa ennen maaottelutaukoa ja saa tärkeän palasen takaisin hyökkäyspäässä. Vieraiden otteet eivät tammikuussa vakuuttaneet alkuunkaan – eivät pelillisesti saati tuloksellisesti.

Mikel Artetan tykkipaidoilla Takehiro Tomiyasu saattaa palata kehiin jo torstaina. Japanilaispuolustaja on säväyttänyt kuluvalla kaudella ja ollut pelatessaan Arsenalin ehdotonta parhaimmistoa. Arsenalin sairastupa on Tomiyasun palatessa kokonaan tyhjä. Ainoastaan Mohamed Elneny, joka pelasi Afrikan mestaruuskisoissa Egyptin toiseksi sijoittuneessa joukkueessa on yhä sivussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isännillä sairastuvalla jatkavat Willy Boly, Jonny, Yerson Mosquera, Pedro Neto sekä todennäköisesti myös Hee-Chan Hwang. Ei olisi kuitenkaan yllätys, vaikka joukkue piristyisi viime viikolpulta merkittävästi Raul Jimenezin palattua ryhmän mukaan. Bruno Lagen joukot olivat ennen maaottelutaukoa täysin päinvastaisessa vireessä suhteessa Arsenaliin – viidessä edellisessä pääsarjaottelussa on tarttunut matkaan pisteitä ja perättäisiä voittoja on kolme.

Arsenal metsästää yhä vuoden ensimmäistä voittoaan, kun se hävisi tammikuussa peräti kolmesti ja pelasi pari nuivaa tasapeliä. Tykkimiesten edellisessäkin kamppailussa nähtiin kokonaan maaliton tasapeli häntäpään Burnleyn Emiratesin vierailulla. Artetan joukot eivät ole pitkään aikaan saaneet ulosmitattua parastaan irti ja ehjiä otteluita tai hyviä kokonaissuorituksia saadaan hakea todella kaukaa.

Uhmapelaajat uskoo, että Jimenezin paluu piristää isännän maalintekoon viikonlopun cup-pettymyksen jälkeen. Wolves hävisi Norwichille 0–1-lukemin, vaikka paikkoja sillä oli. Arsenal on ollut vieraissa todella kehno, eikä sillä ole kasassa kuin 13 pistettä kymmenessä reissupelissään. Joukkue on jäänyt kokonaan maaleitta neljässä edellisessä kilpailullisessa kamppailussaan.

Ottelusta odotetaan melko vähämaalista, mutta pelivalinta kohdstetaan isäntiin. Betsaa tästä Betivellä kotijoukkueen voittoa tasapeli ei vetoa -markkinassa. Ensitalletuksella saat 100% talletusbonuksen, jossa on verrattain helppo nelinkertainen kierrätys. Samalla pääset nauttimaan markkinoiden nopeimmista kotiutuksista!

10 euroa pelirahaa