Valioliiga su 08.10. klo 16:00

Wolves - Aston Villa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Syötetäänkö Aston Villalle sunnuntaina tappion karvasta kalkkia? Kotijoukkue on valmis kiusantekoon!

Wolves ja Aston Villa kohtaavat Midlandsin ”derbyssä” sunnuntaina Molineuxilla. Unai Emeryn piiskaama vierasjoukkue pelasi torstaina Konferenssiliigassa Zrinjski Mostaria vastaan Villa Parkilla ja helpottava voittomaali saatiin väkisin runnottua sisään John McGinnin toimesta vasta lisäajalla. Kuinka paljon piisaa Villalla löpöä tankissa viikon levännyttä Wolvesia vastaan?

*Hellurei! Nappaa 100 euron edestä ilmaisvetoja vihjeen lopusta löytyvillä ohjeilla!

Gary O’Neilin suojateilla on sen sijaan alla ikimuistoinen 2-1-voitto Manchester Citystä viime kierrokselta – tässä pelissä Cityllä oli hurja määrä laukauksia, mutta ne tulivat kuitenkin aika vaarattomilta sektoreilta. Tämä olikin vasta toinen voitto tällä kaudella Susille. Helpottavasta voitosta voidaan siis ilman muuta puhua, kun ynnätään yhtälöön vielä kesän sekoilut.

Wolves

@Wolves
"Stop milking the Man City win."

We hear you.

In other news, on this day in 2019... 🙃


Wolvesin kokoonpanosta puuttuu sunnuntaina yhä pelikieltoa kärsivä Jean-Ricner Bellegarde. Terveystilanne on O’Neilin rosterissa hyvä, kun ainoastaan Hugo Bueno saattaa missata matsin takareisivaivan takia. Villalta on sivussa loppukauden ajan Tyrone Mings ja Emi Buendía eikä Álex Morenoakaan vielä nähdä tositoimissa. Jacob Ramsey on kolmikon tapaan todennäköisesti sivussa ja epävarmoja ovat Moussa Diaby ja Boubacar Kamara.

Otetaan tällä kertaa sijoitus Wolvesille +0,5:n tasoituksella. Villa kierrätti aika lailla torstaina, mutta avainpelaajia otettiin sisään jo puoliajalla. Rasituksesta annetaan Villalle siis pikkiriikkinen miinus, mutta enemmän Wolves maistuu sen takia, että tämä match-up ei varsinaisesti suosi Villan kaltaista nopeaa joukkuetta, jossa Wolves makaa vieraitakin mieluummin syvällä omalla alueella. Torstaina näimme jo miten vaikeata Villalla on murtautua maalipaikoille, kun vihulainen makaa matalassa blokissa.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Wolves +0,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.