Valioliiga la 30.04. klo 17:00

Wolves - Brighton

Kaksi profiilipelaajaa jälleen sivussa! Tehottoman Wolvesin tilanne ei helpotu

Wolves on ollut viime aikoina todella tehoton ja tärkeitä pelaajia puuttuu jälleen kerran kokoonpanosta. Brighton saa tärkeän palasen takaisin pelikiellosta, mutta joukkueen värikkäät otteet ovat melko arveluttavia. Toki kovia päänahkojakin on viime aikoina tullut, eikä lokkilauman vieraspisteitä Molineuxilta voisi ainakaan jättiyllätyksenä pitää – sen verran huono on susipaitainen isäntä hiljattain ollut.

Bruno Lagen avauskausi Wolvesissa on ollut toivottua vuoristoratamaisempi, mutta kaikesta huolimatta joukkueella on edelleen mahdollisuus jopa taistella europaikoista. Toki tämä vaatisi kovaa loppurutistusta, mitä ei ainakaan viimeaikaisten näyttöjen perusteella välttämättä ole tiedossa. Puolustaja Max Killmanin lisäksi kriittisten Ruben Nevesin sekä Daniel Podencen vaikeuttavat asioita entisestään hyökkäyspäässä. Kahdessa viimeisimmässä ottelussaan isäntä on jäänyt kokonaan maaleitta Newcastlea sekä Burnleya vastaan ja kärsinyt molemmissa matseissa 1–0-tappiot.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Lokkipaitojen otteet ovat olleet värkkäitä, mutta parempia. Viime viikonlopun maali-ilottelu ja 2–2-tasapeli Southamptonia vastaan haistettiin Uhmapelaajien toimesta ristinä kupongille. Ennen tasuripinnaa joukkue kärsi väistämättömän tappion sarjakärjelle Manchester Citylle, mutta onnistui kaatamaan Arsenalin sekä Tottenhamin peräkanaa Lontoossa, mikä oli todella merkittävä suoritus likipitäen välittömästi pitkän tappioputken jälkeen.

Vieraille on tarjolla apuja kokoonpanoon, kun Yves Bissouma palaa pelikiellosta takaisin kehiin ja Tariq Lampteynkin pelaaminen on mahdollista. Ainoastaan Jakub Moder sekä Jeremy Sarmiento ovat edelleen sairastuvalla, joten joukkue päässee otteluun lähes parhaalla miehistöllään. Kuten sanottu, vierasvoitto ei tässä kohtaamisessa olisi niinkään suuri yllätys ja sitä painetaan sopivalla moukarilla tiketille.

10 euroa pelirahaa