Valioliiga ma 01.11. klo 22:00

Wolves - Everton

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ovatko Hwang Hee-Chan ja kumppanit taas iskussa? Repaleinen Everton ei vakuuta

Viime aikoina mukavasti piristynyt Wolves saa maanantaina vieraakseen Evertonin, jolla on allaan kaksi rumaa tappiota. Vieraiden poissaolotilanne on yhä vaikea ja se on laskenut ryhmän tasoa jo pidemmän aikaa. Kotivoitolle tarjotaan kertoimia, joita kannattaa vähintäänkin harkita. Isäntä on pystynyt keräämään viidessä edellisessä ottelussaan Valioliigassa keskimäärin kaksi pistettä ottelua kohden.

Wolves pelasi viime viikonloppuna Leedsiä vastaan 1–1-tasapelin, mutta voitti sitä ennen Southamptonin, Newcastlen sekä Aston Villan. Joukkueen maalintekopelote on kasvanut kauden mittaan ja nykyisin etenkin heikommin organisoiduilla puolustuksilla varustetut vastustajat saavat olla varuillaan, kun esimerkiksi Raul Jimenez sekä vahvasti paikkaansa viime aikoina vakiinnuttanut Hee-Chan Hwang ja kumppanit vyöryvät päälle.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Everton on ollut viime aikoina todella tehoton, mikä ei sinänsä ole ihme. Dominic Calvert-Lewin on ollut jo pidempään sivussa ja nyt loukkaantuneiden listalla on myös Abdoulaye Doucoure. Andre Gomes, Fabian Delph ja puolustaja Yerry Mina lienevät niin ikään poissa vierailla. Isäntien loukkaantumistilanteessa ei ole suurempia muutoksia, mutta Leeds-ottelussa sivussa ollut Fernando Marcal saattaa olla sivussa.

Peli-ideaa otteluun haetaan isäntien kautta. Viime viikonloppuna kotonaan sarjanousijalle Watfordille rumasti 2–5-numeroin hävinneen Evertonin paletti on ollut hiljattain melkoisen sekaisin. Jos joukkue ei pysty yhtään parantamaan, saattaa tiedossa olla rumatkin numerot. Uhmapelaajat uskoo vakaasti kotivoittoon, joten kohdevalinnaksi otetaan kotivoitto 1X2-markkinassa.