la 09.03. klo 17:00

Wolves - Fulham

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Wolvesin puolella teoreettisesti hurjaa valueta! Kuntoutuvatko isäntien avainmiehet kokoonpanoon?

Valioliigassa keskikastiin väkeen lukeutuvat Wolves ja Fulham mittelevät lauantaina voimiaan Molineuxilla. Gary O’Neilin luotsaama kotijoukkue on muutaman pisteen Mökkiläisten edellä ja tosiasiassa tämä ero kuvastaa jopa tämän parivaljakon eroja kauden suoritustasoissa – tasaista matsia siis voidaan lauantainakin odottaa!

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit painaa tähän otteluun vedon ilman tappion riskiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Wolves hävisi viime viikonloppuna vieraissa Newcastlelle tylysti 3-0, mutta tätä ennen toimitettiin Brighton lauluun FA Cupissa ja voitettiin muun muassa Chelsea ja Spurs vieraissa. Alkuvuosi on ollut Susilta ilman muuta vahva. Myös Marco Silvan käskyttämällä vierasjoukkueella on alla pari näyttävää päänahkaa, kun Manchester United ja Brighton kaadettiin Valioliigassa.

Wolves

@Wolves
5⃣ - Mario Lemina has scored as many goals this season as in his previous five combined.

⚽️🔥


Hwang Hee-chan ja Matheus Cunha ovat isäntien hyökkäyksestä merkittäviä poissaoloja. João Gomes, Pedro Neto ja José Sa ovat mahdollisesti hieman puolikuntoisia, mutta kenties tästä triosta ainakin kaksi on pelikykyisiä. Raúl Jiménez on Fulhamin ainoa varma poissaolo – meksikolainen kuntouttelee reisivammaa kuukauden päivät.

Kirjoitushetkellä tähän matsiin tarjoillaan vielä miltei tasabookkia, joten vaikka Wolvesilta puuttuu hyökkäyspäästä pelimiehiä, on isäntien puolesta kuitenkin näin ”öörlinä” maistuvaa lyödä veto. Panostasoissa kannattaa tietysti ottaa vähän varman päälle, kun pahimmillaan Neton ja Gomesin poissaolot vesittäisivät betsistä valuet aika tavalla.

Lyö 25€ veto Wolvesin suoralle voitolle – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Wolves 1X2 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.