EFL Cup ti 20.12. klo 21:45

Wolves - Gillingham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pilaako Kakkosliigan Gillingham Julen Lopeteguin debyyttiottelun?

Englannin Kakkosliigassa pelaava Gillingham vierailee tiistaina EFL Cupissa Molineuxilla. Valioliigassa syyskaudella rämpinyt Wolves on The Gillsille ilman muuta haastava vastustaja, mutta toisaalta Gillingham on pelannut MM-tauolla kilpailullisia pelejä, joten parempi ottelurytmi on etuna.

Wolves vaihtoi hiljattain myös manageria, mutta ainuttakaan kilpailullista ottelua ei Wolves ole vielä pelannut Julen Lopeteguin alaisuudessa. Vaikka Lopetegui saakin todennäköisesti joukkueen pelaamaan haluamallaan tavalla ennen pitkää, voi alussa olla kuitenkin hieman kasvukipuja tiedossa.

Wolves

@Wolves
The whole team back together.

❄️💪


Jonny Castro ja Boubacar Traoré missaavat pelin Susilta. Pedro Neto, Chiquinho ja Sasa Kalajdzic ovat tietysti myös pitkäaikaispotilaina sivussa. Gills-luotsi Neil Harris joutuu näillä näkymin tulemaan toimeen ilman ykkösveskari Glenn Morrisia, joka on ollut kuukauden verran sivussa peleistä.

Gillingham on tällä hetkellä Kakkosliigassa pahnan pohjimmaisena ja maaleja Harrisin suojatit ovat kyenneet iskemään vasta kuusi. Maalin tekeminen Molineuxilla on siten kovin epätodennäköistä, kun vastassa on eliittialakerta. Voi kuitenkin olla, että Gillingham saa lukemat pidettyä siedettävinä Lopeteguin keskeneräisen projektin edessä. Pelataan underia!