Valioliiga pe 18.03. klo 22:00

Wolves - Leeds

Löytääkö Jesse Marsch mitään lääkkeitä Wolvesin vahvan puolustuksen murtamiseksi?

Wolves ja Leeds iskevät yhteen perjantaina mielenkiintoisessa kamppailussa, jossa vieraiden tuore manageri hakee toista perättäistä voittoaan. Helppoa reissua ei ole tiedossa Molineuxille. Isäntä on napannut kaksi vakuuttavaa täyttä pistepottia peräkkäin, eikä Leedsin rutiini uudella pelitavalla ole vielä tarpeeksi iskostunut. Vahvasti puolustavaa isäntää vastaan vieraiden maalit ovat tiukassa.

Leeds on tehnyt Jesse Marschin hypättyä puikkoihin ainoastaan kaksi maalia, joista molemmat syntyivät viime viikonloppuna ottelussa sarjan jumbojoukkuetta Norwichia vastaan. Vieraiden ensi kauden sarjapaikka ei ole vieläkään kirkossa kuulutettu, vaikka toki edellismatsin voitosta on apuja. Joukkue on tällä hetkellä neljä pistettä Watfordin yläpuolla ja Hornets puolestaan viimeinen putoamassa oleva ryhmä. Väliin mahtuu vielä pisteellä Marschin ryhmää perässä oleva Everton.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Isäntien sairastilanteen osalta ilmassa on pari kysymysmerkkiä. Puujalan edellisottelussa saanut Hee-Chan Hwang luultavimmin on kunnossa, mutta Pedro Neton osalta varmuutta ei ole. Portugalilainen oli aiemmin pitkään sivussa ja nyt mies saattaa joutua taas sivuun kolhun vuoksi. Tovin vahvuudesta puuttuneen laitapuolustajan Nelson Semedon paluun ajankohta on epäselvä, mutta mies saattaa Neton tavoin pelata vielä ennen maaottelutaukoa.

Vierailla on pientä valoa tunnelin päässä, mutta uusiakin huolia on tullut. Tyler Roberts, Leo Fuhr Hjelde sekä Junior Firpo ovat yhä varmuudella sivussa. Liam Cooper puolestaan saattaa olla valmis jo perjantaina, kuten myös Kalvin Phillips. Nähtäväksi jää, ovatko miehet vielä täydessä pelikunnossa – ilmeisesti kaksikko on kuitenkin osallistunut kuluvalla viikolla ensimmäistä kertaa pitkään aikaan täysipainoisesti harjoituksiin. Rodrigon ja Joel Gelhardtin pelikunnot ovat niin ikään kysymysmerkkejä ja viime viikolla kolhua saaneen Jamie Shackletonin pelaaminen vaikuttaa niin ikään epävarmalta.

Wolves on ollut kotonaan rautainen, eikä vieraiden rutiini uudella pelitavalla ole vielä iskostunut riittävästi. Edellisviikonlopun Norwich-voitto oli pakollinen, mutta Wolves saattaa hyvinkin olla liikaa. Isäntä nappasi edellismatsissa vakuuttavan nollapelivoiton maalein 0–1 Evertonin vieraana, eikä Leeds tarjoile ainakaan edellisvastustajaa kovempaa pelotetta maalintekoon.

Nykyään hieman maltillisemmin Bielsa-pallosta poiketen pelaavalla Marschin ryhmällä on melkoinen vuori kiivettävänään, jos se mielii maalinteossa onnistua. Ehdottomasti tiiviin puolustuspelaamisen kautta matsiin tiiviisti viime aikoina puolustanutta Wolvesia vastaan lähtevän vierailijan maalipaikat ovat kortilla. Pelivalinnaksi otetaan, että vierailija ei onnistu maalinteossa (Leeds alle 0,5).

10 euroa pelirahaa