Valioliiga su 23.10. klo 16:00

Wolves - Leicester

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valmentaja uupuu edelleen! Kriisijoukkueiden taistelussa ei maaleilla mässäillä

Kriisiseurojen kohtaamisessa on teemaan sopivat lähtökohdat. Isäntä antoi lokakuun alussa potkut päävalmentajalleen, mutta korvaajaa ei vieläkään ole. Varmasti isännän valmennus tekee parhaansa tällä hetkellä, mutta sillä ei ole johtajaa. Leicester yllätti puolestaan positiivisesti edellisessä ottelussaan, kun se nappasi pitkästä aikaa täyden pistepotin. Asema sarjan hännillä on kuitenkin edelleen vieraiden hallussa.

Pelaamissaan 11 ottelussa ainoastaan viisi maalia tehnyt Wolves on kaukana odotuksista, eikä Bruno Lagen kenkimisen jälkeen ole löytynyt uutta valmentajaa. Väliaikaisena luotsina toimiva Steve Davis on yhä puikoissa. Tämä on erikoista, koska potkuista on kulunut jo melkein kuukausi. Viikkokierroksella Molineuxin isäntä onnistui iskemään sille harvinaisen maalin, mutta hävisi ottelun Crystal Palacen vieraana 2–1-numeroin toisen puoliajan töhöilynsä seurauksena.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

On kuitenkin sanottava, että valmentajan puuttumisesta ja tuloksista huolimatta Wolves on parissa edellisessä kamppailussaan esittänyt pirteimpiä otteitaan tällä sesongilla. Sama pätee toki myös toiseen kriisijoukkueeseen Leicesteriin, joka onnistui torstaina nappamaan kotonaan täyden pistepotin Leedsin kustannuksella. Seuraavassa matsissa myös James Maddison palaa pelikiellosta kehiin.

Sairastuvalla jatkavat vieraiden osalta varmuudella Caglar Söyüncü, Jonny Evans, Wilfred Ndidi. Lisäksi pitkäaikaisloukkaantuneiden listalla ovat Ricardo Pereira sekä Ryan Bertrand ja Marc Albrightonin sairastelun jälkeinen pelikunto selviää vasta lähempänä ottelua, mutta avauksessa vähälle peliajalle jäänyttä 32-vuotiasta tuskin nähtäisiin muutenkaan.

Wolvesin tilanne jatkuu haasteellisena. Chiquinho, Toti Gomes, Raul Jimenez, Sasa Kalajdzic sekä Pedro Neto puuttuvat kehistä. Edellisessä kamppailussa maalinteossa onnistunut Adama Traoré jatkanee puolestaan avauksessa, kuten myös yhden kauden vahvimmista otteluistaan pelannut Daniel Podence. Diego Costa ei vieläkään ole saanut mitään aikaiseksi ja miehen aseman osana avausta voi kyseenalaistaa – toki näkymätön työmyyrä on joskus osannut maaleja tehdä, mutta tällä hetkellä näytöt eivät kovin vakuuta edes pallotonta suoritusta katsottaessa.

Molemmat joukkueista ovat tuskailleet läpi kauden maalinteon suhteen – Leicester toki on pelannut isossa kuvassa paljon enemmän runsasmaalisia kamppailuja. Viidessä vierasottelussaan joukkue on kuitenkin onnistunut toistaiseksi ainoastaan kahdeksan kertaa maalinteossa, eikä se edes paikoilla pääse juhlimaan ja Wolvesia vastaan ne ovat tiukassa. Vaikka isäntä on tehnyt kotimatseissaan vain kolme maalia, on myös päästettyjä ainoastaan neljä. Pelivalinnaksi otetaan alle 2,5 maalia -kohde.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ ottelun alhaiselle maalimäärälle, voitat normaalisti betsin napsuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – maalimäärä alle 2,5” sisään talletuksellasi.
4. Jos betsi osuu, saat 45€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.